Словени на Западу! Словенофобија као антисемитизам!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.915
ауторска тема

Од како је Запад извршио агресију на Украјину , спровео државни удар и уништио нашу братску државу, тако што је инсталирао своју окупациону владу ,имамо веома изражено присуство словенофобије на Западу .Стање у Западним државама указује да долази један тешки талас борбе за опстанак словенских народа , специјално ће тешко да буде онима који живе и раде на Западу , ЕУ , САД ..

Када су Јеверји напуштали , док су то још увек могли, нацистичку Немачку , они који су остали су били убијени на најгори могући начин .

Нећу претеривати ако кажем да је словенофобија, пре свега русофобија, која је пристутна на Западу упоредива са антисемитизмом пред други светски рат .

Управо због ове појаве велики број руских држављана напуштају земље ЕУ и САД а то би требали да ураде и српски држављани , ко зна како ће бити после , да не заврше као Јеверји који су остали у нацистичкој Немачкој . Када ЕУ са НАТО и САД нападне на Руску Федерацију , пропадници словенских народа који буду остали на Западу ће јако лоше да прођу ..

Историја је учитељица живота !

Kada vidim da je Slavenska otvorila temu, prvo opalim smiley emoticon pa tek onda citam.

Она само не зна неке ствари !

Осамдесетих сам био у Немачкој код стрица,
отишао тамо да купим музички инструмент ...

Град Франкфурт, насеље једно модерно лепо,
каже стриц власници насеља два брата Јеврејина !

Ја запањен, откуд они, зар их има и после свега ?

Шта ти је, каже стриц,
некретнине по Немачкој углавном припадају Јешама !

Тако да - не бринем се ја за словенску дијаспору по свету !

ауторска тема

Од како је Запад извршио агресију на Украјину , спровео државни удар и уништио нашу братску државу, тако што је инсталирао своју окупациону владу ,имамо веома изражено присуство словенофобије на Западу .Стање у Западним државама указује да долази један тешки талас борбе за опстанак словенских народа , специјално ће тешко да буде онима који живе и раде на Западу , ЕУ , САД ..

Када су Јеверји напуштали , док су то још увек могли, нацистичку Немачку , они који су остали су били убијени на најгори могући начин .

Нећу претеривати ако кажем да је словенофобија, пре свега русофобија, која је пристутна на Западу упоредива са антисемитизмом пред други светски рат .

Управо због ове појаве велики број руских држављана напуштају земље ЕУ и САД а то би требали да ураде и српски држављани , ко зна како ће бити после , да не заврше као Јеверји који су остали у нацистичкој Немачкој . Када ЕУ са НАТО и САД нападне на Руску Федерацију , пропадници словенских народа који буду остали на Западу ће јако лоше да прођу ..

Историја је учитељица живота !

Ти патиш од несловенофобије.

Verovatno opet nije razmislila vec po inerciji pise. Postoje zapadni Sloveni koji su i te kako deo zapadne civilizacije. Cesi,Slovaci,Poljaci i jedna mala enklava Luzickih Srba. Zapadni covek ima drugacije prioritete nego prosecan covek sa Balkana , Uglavnom su vezani za postizanje veceg standarda zivota a skoro uopste ih ne interesuje nacionalna priipadnost . Ima Rambo Amadeus jednu lepu misao o plati i nacionalizmu koju smatram tacnom. Nacionalizam se plasira onima sa platom od 300 evra.Sledeca je od 500 evra tada se prica o garderobi i kaficima ,1000 evra tema je letovanje i zimovanje ,zdrava hrana kada predje 3000 evra PRESTAJE SVAKO PALAMUDJENJE prica se o vremenu i ljubavi.

Zapadni covek ima drugacije prioritete nego prosecan covek sa Balkana , Uglavnom su vezani za postizanje veceg standarda zivota a skoro uopste ih ne interesuje nacionalna priipadnost . Ima Rambo Amadeus jednu lepu misao o plati i nacionalizmu koju smatram tacnom. Nacionalizam se plasira onima sa platom od 300 evra.Sledeca je od 500 evra tada se prica o garderobi i kaficima ,1000 evra tema je letovanje i zimovanje ,zdrava hrana kada predje 3000 evra PRESTAJE SVAKO PALAMUDJENJE prica se o vremenu i ljubavi.

Zasto onda naprimer u svajcarskoj pobjedjuje svajcarska narodna partija, poznata po netrpeljivosti prema strancima
Tvoj problem je sto nidje nisi putovao niti si imao priliku da upoznas druge narode i kulture pa ti se nekako vjerovatno gledajuci beee92 u glavu usadila ta pogresna percepcija.Kod zapadnjaka su mnogo veci animoziteti nego na Balkanu ne samo prema strancima i migrantima vec i medju razlicitim etnickim grupama

Шта ти је, каже стриц,

Dapače. Danas Jevreji u Nemačkoj poseduju više nekretnina nego sto su ih ikada ranije posedovali.
Posebno u Hessenu.

Zasto onda naprimer u svajcarskoj pobjedjuje svajcarska narodna partija, poznata po netrpeljivosti prema strancima
Tvoj problem je sto nidje nisi putovao niti si imao priliku da upoznas druge narode i kulture pa ti se nekako vjerovatno gledajuci beee92 u glavu usadila ta pogresna percepcija.Kod zapadnjaka su mnogo veci animoziteti nego na Balkanu ne samo prema strancima i migrantima vec i medju razlicitim etnickim grupama
Svajcarska? Sad nesto prebiram koga poznajem da je otisao u Svajcarsku.,otac i majka mog drugara iz Aleksandrovca parketari,komsija koji je ziveo ovde iz okoline Doboja radi tamo kao stolar. Znaci nista preko srednje skole jos od rahmetli Mileve Maric . U Svajcarsku idu majstori ,kuvari,konobari ,sportista nije mi poznato da ima neko sa visokoim obrazovanjem. Na osnovu toga rekao bih da i nismo poslali neku reprezentaciju na nivou da bi nas zavolleli. Ali to je Svajcarska od njih su pobegli i Amisi i puritanci i pravili novi svet u Americi.

Термин словени се користи тек од 6 века. Серби, Сарби, Сорби....то је био назив за сва ткзв словенска племена... Читајте Милоша Милојевића.

Од запада добро могу да очекују само комплетни идиоти.

Шта ти је, каже стриц,

Није битно као је данс Јеврејима у Немачкој , али битно је како је било за време другог светског рата , за време те јеврејофобије..

Морамо да се осврнемо на историју да би могли да препознамо времена у којима живимо , многи су заборавили да је Запад заправо једна нацистичка творевина , творевина са људима који сматрају да су Богом дани да одлучују о свему .

Запад сматра да су словени ту да би се над њима господарило , то је званична политика ЕУ и САД .Сматрају нас нижом врстом , врстом коју они могу да обликују , да преваспитавају итд..То је нешто што многи прозападни анлитичари вешто избегавају да помену , да ми нисмо на истој разни , него се од нас УВЕК НЕШТО ОЧЕКУЈЕ ..

жалосно је да смо уопште на то пристали , требали смо их одебати на прву , као што су то урадили Руси

burazeru, ti si postavio sliku gde si tvrdio da je Rusija izvršila agresiju nad Tadžikistanom 1992e alo
Ja nisam tvrdio ništa, a ako misliš na sliku na ruskom koju sam postavio gde su oni popisali koga su sve i kad napali, to je na njima. Ako su se i zabrojali to je samo zato što su takvih akcija imali dosta, a u ta stara vremena nisu bili tako dobri kompjuteri kao sad. :mrgreen:

Ja nisam tvrdio ništa, a ako misliš na sliku na ruskom koju sam postavio gde su oni popisali koga su sve i kad napali, to je na njima
Ја сам огроман пост направио да бих могао да уништим наратив кој си представио на тој сличици. Ти си матор, излапео рокер кој не зна ништа о историји нити о ратовању :hahaha:
Јебена "агресија" на Грузију 2008е, "агресија" на Таџикистан

Poslednja izmena:
Није битно као је данс Јеврејима у Немачкој , али битно је како је било за време другог светског рата , за време те јеврејофобије..
Znači, Nijemci mogu opet otvorit konc logore za Židove, to je danas, kao, posve nebitno, je l da?

Могуће је да ниси ове догађаје најбоље разумела.

Наравно да сам разумела и сведочила ове догађаје .Запад је извршио агесију на Укрјаину 2013 и свргнуо легитимно изабраног председника , инсталирао кијевску окуапциону владу и онда кренуо у напад на руско становништво , тиме дикретно провоцирајући Руску Федерацију .

Back