- Poruka
- 1.249
Ok... U cemu je poenta? Ja samo kazem da ne trebaju da se svadjaju i da su obojca super likovi. A to da li mogu ili ne mogu ocevi da mi budu sve jedno mi je...?:devojcice oni mogu ochevi da ti budu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok... U cemu je poenta? Ja samo kazem da ne trebaju da se svadjaju i da su obojca super likovi. A to da li mogu ili ne mogu ocevi da mi budu sve jedno mi je...?:devojcice oni mogu ochevi da ti budu
levrone:Kao prvo, partizanske čete, bilo da su to bili Slovenci, Srbi,...nikako misu mogli da oslobode Jugoslaviju od Nemaca. To ako su se Nemci povlačili, svakako su se pre povlačili od Crvene armije nego od Jugoslovenskih partizana. To bi isto bilo kad bi se tuklo 100 na 100 ljudi i dođe neki mali mršavi i kaže "ala smo ih ugazili". Znam šta smo iz škole učili iz istorije, ali zar nije smešno da se nemačke divizije povlače zbog 3000 gerilaca...
...
Miki, nije lepo da ljude ucis pogresno. Dovoljno si veliki, da znas osnovne oblike pisanja ovih, za tebe najbitnijih reci... Srbi - srpski.Miki 13991:Po pravilu kaže se SrBi i SrBski.Ali glasovnim promenama to se izgubilo,i u redu je i jedno i drugo.
Nije lepo sto te profan ucio pogresno. Po Ustavu, pravo na samoopredeljenje do otcepljenja, kako glasi citat, imali su narodi - a ne republike. Tako nespretno srocen paragraf, doveo je do ovakve frtutme. Prakticno je bilo onemoguceno odvajanje dela teritorije SFRJ i svaka strana je tumacila Ustav onako kako joj je odgovaralo.levrone:Profan iz istorije je , koliko se sećam, rekao da je svaka republika SFRJ imala pravo na otcepljenje.
Petra, ja sam veliki tradicionalista... I otac i djed mi, kupali su se samo subotom. Tada se i menjaju duge gace... A brijemo se nedeljom ujutro. Da ti sad ne nabrajam negativne strane cestog kupanja... Voljan sam da odstupim od te tradicije, radi uvazavanja strane delegacije i obicaja koje donosite, ali ne zelim da to postane pravilo. Dakle, dok si tu, redovno cu se kupati, a inace - jok more.petra25:žao mi je zbog smjera u kojem je krenula ova tema...
a ti Julian se okupaj svaki dan, došla ja ili ne 8) dobro, brijanje može da dodje na red svaki treći dan. naime ja namjeravam doći tek za dva-tri meseca.
a još nešto. pošto čitam skoro svaki post piše o tome kakve pijandure su Slovenci, žao mi je što imate takvo mišljenje. recimo ja neću reči da još nisam pila alkohol ali nikad nisam zbog njega povraćala odnosno radila stvari koje inace ne bih. neki imamo mjeru... :wink:
ili neki srBenda zajebant u najmanju ruQ.. xexesaver:Po ovom svemu pisanom ..moglo bi se za Petru rec' da je cista srpkinja !![]()
saver:Po ovom svemu pisanom ..moglo bi se za Petru rec' da je cista srpkinja !![]()