Slovenci nastavljaju sa šalama na račun Hrvatske

Nista mi nije milije nego kad pobedimo Hrvatsku u bilo kom sportu!
Slovencima se mora priznati smisao za humor(nisam to od njih ocekivala):super:

pa meni nije smešno i da je bilo koja država u pitanju a ne Hrvatska takav "smisao" za humor...
ajd da je nešt drugo u pitanju...il da su šalu kvalitetnije uradili al ovo...ne vidim neku preveliku duhovitost

al dobro ukusi se razlikuju...tebi su verovatno i meksičke sapunice vrhunac provođenja slobodnog vremena:rumenko::mrgreen:...kad ti je ovo vrh duhovitosti :roll:

pa meni nije smešno i da je bilo koja država u pitanju a ne Hrvatska takav "smisao" za humor...
ajd da je nešt drugo u pitanju...il da su šalu kvalitetnije uradili al ovo...ne vidim neku preveliku duhovitost

al dobro ukusi se razlikuju...tebi su verovatno i meksičke sapunice vrhunac provođenja slobodnog vremena:rumenko::mrgreen:...kad ti je ovo vrh duhovitosti :roll:

Nije mi krivo što Kekeci idu na to prvenstvo (a svejedno
mi je što smi ispali- nogomet jest svjestki sport br.1., no ne marim odavno za nj).

Bilo kako bilo- Slovenci imaju neki kompleks prema Hrvatskoj.
Ne znam zašto je to tako. Bolje žive, svoji su na svome, a vicevi o tobože
maloj zemlji i nisu baš osnovani- sve su ove zemlje okolo prostorno nevelike,
a i to nije kriterij (biste li radije živjeli u Danskoj ili Rumunjskoj ?).

Nego stalno neki q... zanovijetaju. Najviše oko RH, ali i oko RS, a i BH.
Čudno.

hvala misoniju na boni:hvala:

PS nisam se uvredio...nego eto želim da ovaj plasman iskoristite pozitivnije...kako vi tako i Slovenci...da se manje smejete onima koji se nisu plasirali a više da se skoncentrišete na bodrenje vaših repki jer će im to uvelike i trebati....a na "taj način" kako čine pojedinci sigurno nebi činili vaši sportisti

jer brončana medalja Hrvatske na SP 1998. i najbolji strelac Mundijala (Davor Šuker) je i dalje neostvareni cilj mnogih repki i ja vam želim sreću da vi budete ti koji će to ostvariti sledeće godine :idea:

Pa verovatno se razlikuju,nisam rekla da je vrh duhovitost(ne pripisuj mi nesto sto nisam rekla)ali mi je iskreno smesno!
Meksicke sapunice ne gledam prvo jer su dosadne a onda jer imam mnogo zanimljivijih aktivnosti bar ovde gde sam!
Tebi u svakom slucaju hvala na lepim zeljama(nadam se da su iskrene)

Poslednja izmena:
Nije mi krivo što Kekeci idu na to prvenstvo (a svejedno
mi je što smi ispali- nogomet jest svjestki sport br.1., no ne marim odavno za nj).

Bilo kako bilo- Slovenci imaju neki kompleks prema Hrvatskoj.
Ne znam zašto je to tako. Bolje žive, svoji su na svome, a vicevi o tobože
maloj zemlji i nisu baš osnovani- sve su ove zemlje okolo prostorno nevelike,
a i to nije kriterij (biste li radije živjeli u Danskoj ili Rumunjskoj ?).

Nego stalno neki q... zanovijetaju. Najviše oko RH, ali i oko RS, a i BH.
Čudno.

zato jer ima dosta Hrvata, Srba iz RS, a pogotovo bošnjaka (muslimana) u Sloveniji koji rade tamo, žive i imaju slovenačko državljanstvo....još se najbolje slažu s Hrvatima s (kajkavskog govornog područja Hrvatske) i sa Srbima iz Srbije koji tamo žive ili dolaze kao posjetioci...to govorim iz ličnog višegodišnjeg iskustva - ja nikad nisam imao neprilike:idea:

jer kad sam u Sloveniji il pričam slovenački il međimurski kajkavski i sve me razumiju...znaju doduše da nisam Slovenac jer to se prosto zna... svaki stranac nemože tako perfektno naučiti slovenački kao rođeni Slovenac...ista stvar i u Nemaćkoj i sa nemačkim jezikom....:idea:

hvala misoniju na boni:hvala:

PS nisam se uvredio...nego eto želim da ovaj plasman iskoristite pozitivnije...kako vi tako i Slovenci...da se manje smejete onima koji se nisu plasirali a više da se skoncentrišete na bodrenje vaših repki jer će im to uvelike i trebati....a na "taj način" kako čine pojedinci sigurno nebi činili vaši sportisti

jer brončana medalja Hrvatske na SP 1998. i najbolji strelac Mundijala (Davor Šuker) je i dalje neostvareni cilj mnogih repki i ja vam želim sreću da vi budete ti koji će to ostvariti sledeće godine :idea:

Kyo moras priznati da su od ex-Yu samo drzave koje imaju buducnost plasirane na SP..
Vestacke drzave nemaju sansi-to je znak da ce u sledecim kvalifikacijama ucestvovati samo Velika Srbija i Velika Slovenija..

Pa verovatno se razlikuju,nisam rekla da je vrh duhovitost(ne pripisuj mi nesto sto nisam rekla)ali mi je iskreno smesno!
Meksicke sapunice ne gledam prvo jer su dosadne a onda jer imam mnogo zanimljivijih aktivnosti bar ovde gde sam!
Tebi u svakom slucaju hvala na lepim zeljama(nadam se da su iskrene)

a ti sad meni kao ne prepisuješ :eek::roll:

ignore lista :rtfm:

sa provokatoricima sitnog zuba ne želim imat posla :bye:

eto više ti neću fala Zeusu videti tvoje postove...pa ne moraš ni odgovarati na ovaj post :bye:

Mislima sta slovence boli patka kako ce hrvati gledati SP.

Realno,vise imaju materijala nas da zaebavaju.

Hrvati 96 po sastavu i jesu zasluzili 3 mesto,ali sa tacke gledista da smo mi zasluzili 1 mesto,po sastavu tima i ceni igraca i jesmo,ali smo ispali u osmini.

Za nijensu smo uvek imali malo jaci tim od hrvata a domasaji slabji.

Znaci oni su poslednji koje bih zaebavao a pogotovo sa mesta slovenca.......mislim bas bih voleo sa njima da se ukrstimo na SP i pocastimo ih ko rumune.

priznam svaki put je uspeh kvalifikovati se...al kad bilo Srbija bilo Slovenija na Svetskom prvenstvu naprave ono što je Hrvatska s Ćirom napravila 1998.:rtfm::rtfm::rtfm:

[/COLOR]

Kad je već reč o Ćiri i reprezentaciji Srbije na svetskom prvenstvu...
- Siguran sam da će moj prijatelj Antara napraviti veliki rezultat na Mondijalu. Bićete šampioni sveta! Kunem se, nisam ljubomoran, od srca želim Srbiji da bude prvak, priznajem da je Antić bolji trener od mene. Pa, vi to možete, kakvu samo ekipu imate! Nemce bi trebalo da pregazite, da ih otresete levom rukom

http://www.blic.rs/sport.php?id=124384

A, ja, kao i ti, Ćiru mnogo cenim kao velikog fudbalskog stručnjaka. :mrgreen:

edugo pošto su napravili reklamu "Hrvati gledaju SP na televiziji - neprocenjivo" Slovenci su ponovo zadali bolan udarac komšijama

Ovog puta u reklami za nove kopačke našla se i kućna papuča.

- Mi ćemo na Svetsko prvenstvo u haj-tek kopačkama, a Hrvati u kućnim papučama - može se čuti ovih dana.

http://www.pressonline.rs/sr/jar201...+nastavljaju+sa+šalama+na+račun+Hrvatske.html

:per::per::per::per::per::per::per:
evo za sve forumase koji se nalaze u Hrvatskoj da prekrate vreme

http://mediadb.kicker.de/live/auslosungsticker/tabellenrechner.html

КАКО И ГДЕ ДА КУПИМ 5 ПАРИ ОВИХ ПАПУЧА......?

Mislima sta slovence boli patka kako ce hrvati gledati SP.

Realno,vise imaju materijala nas da zaebavaju.

Hrvati 96 po sastavu i jesu zasluzili 3 mesto,ali sa tacke gledista da smo mi zasluzili 1 mesto,po sastavu tima i ceni igraca i jesmo,ali smo ispali u osmini.

Za nijensu smo uvek imali malo jaci tim od hrvata a domasaji slabji.

Znaci oni su poslednji koje bih zaebavao a pogotovo sa mesta slovenca.......mislim bas bih voleo sa njima da se ukrstimo na SP i pocastimo ih ko rumune.

ok ne treba sad preterivati... ;) :D

i ići s jedne u krajnosti u drugu...igrajte, lepo se zabavite u Africi...pazite se ...crnci i crnkinje su zgodni/e al stopa hiv pozitivnih je dosta velika...dakle ništa beu kondoma...
i lepo igrajte i veselite i NEKA VAM JE SA SREĆOM:bye:

PS opet s druge ... u svakom zlu neko dobro...Hrvatska neide...lepo ćemo u ova krizna vremena da malo ostanemo kući, manje će se divljat na cestama i manje alkohola popit iduće godine...a pare će osat u novčaniku za neka bolja vremena:idea:

edugo pošto su napravili reklamu "Hrvati gledaju SP na televiziji - neprocenjivo" Slovenci su ponovo zadali bolan udarac komšijama

Ovog puta u reklami za nove kopačke našla se i kućna papuča.

- Mi ćemo na Svetsko prvenstvo u haj-tek kopačkama, a Hrvati u kućnim papučama - može se čuti ovih dana.

http://www.pressonline.rs/sr/jar201...+nastavljaju+sa+šalama+na+račun+Hrvatske.html

:per::per::per::per::per::per::per:
evo za sve forumase koji se nalaze u Hrvatskoj da prekrate vreme

http://mediadb.kicker.de/live/auslosungsticker/tabellenrechner.html

Slovenci jos uvek besne zbog mora.

Hrvati ce nekad i da odu na svetsko, ali ovi nikad ne dobise more.

Ne znam koga jos tudje crveno-bele papuce mogu da utese.

Neverovatno.

Back