- Poruka
- 2.412
Прочитајте шта раде Словенци у Београду главног града Србије. И Словенци су почели да нас бију у сред Србије и ником ништа. Ко ће да одговара за то. Медији ћуте, а овај Пресс мораш да читаш између редова да би схватио о чему се ради и да су у питању словеначки ко**шари. Они слободно долазе по 10.000 Словенаца у Београд да славе Нову годину, и њихове трговине раде пуном паром продају нам све шта стигну док Срби у Словенији немају никаква права и још су почели да бију баке у сред Србије.
Шест Словенаца на једну стару жену Србкињу!
Beograd 02. 11. 2011
PRESS
SKANDAL - DR JOVANKA MELEZOVIĆ ŽRTVA NEVIĐENE TORTURE KOMŠIJA SA SPRATA IZNAD
Vezivali su me, tukli i psovali majku srpsku
"Počeli su da me guraju uz zid, udaraju pesnicama i nogama. Oborili su me na beton kod stepeništa, okrenuli me potrbuške, pa mi je jedan od njih cipelama stao na ruke, dok mi je drugi pritisnuo noge da ne mrdam"
- Počeli su da me guraju uz zid, udaraju pesnicama i nogama. Oborili su me na beton kod stepeništa, okrenuli me potrbuške, pa mi je jedan od njih cipelama stao na ruke, dok mi je drugi pritisnuo noge da ne mrdam. Za to vreme su ostali doneli neke kanape, kojima su me vezali, a onda su nastavili da me udaraju. Na svaki moj poziv: "Pomagajte, ljudi, ubiće me", sledio je po jedan udarac pesnicom u glavu. Počela sam da ih molim da me ne biju jer sam srčani bolesnik. Nastavili su da me udaraju uz povike "majku li ti srpsku"! - rekla nam je ona, i dodala da je deo te porodice slovenačke nacionalnosti.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...vali+su+me,+tukli+i+psovali+majku+srpsku.html
Шест Словенаца на једну стару жену Србкињу!
Beograd 02. 11. 2011
PRESS
SKANDAL - DR JOVANKA MELEZOVIĆ ŽRTVA NEVIĐENE TORTURE KOMŠIJA SA SPRATA IZNAD
Vezivali su me, tukli i psovali majku srpsku
"Počeli su da me guraju uz zid, udaraju pesnicama i nogama. Oborili su me na beton kod stepeništa, okrenuli me potrbuške, pa mi je jedan od njih cipelama stao na ruke, dok mi je drugi pritisnuo noge da ne mrdam"

- Počeli su da me guraju uz zid, udaraju pesnicama i nogama. Oborili su me na beton kod stepeništa, okrenuli me potrbuške, pa mi je jedan od njih cipelama stao na ruke, dok mi je drugi pritisnuo noge da ne mrdam. Za to vreme su ostali doneli neke kanape, kojima su me vezali, a onda su nastavili da me udaraju. Na svaki moj poziv: "Pomagajte, ljudi, ubiće me", sledio je po jedan udarac pesnicom u glavu. Počela sam da ih molim da me ne biju jer sam srčani bolesnik. Nastavili su da me udaraju uz povike "majku li ti srpsku"! - rekla nam je ona, i dodala da je deo te porodice slovenačke nacionalnosti.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...vali+su+me,+tukli+i+psovali+majku+srpsku.html