Словенци мучили и тукли Србкињу!

tomcat318

Ističe se
Banovan
Poruka
2.412
Прочитајте шта раде Словенци у Београду главног града Србије. И Словенци су почели да нас бију у сред Србије и ником ништа. Ко ће да одговара за то. Медији ћуте, а овај Пресс мораш да читаш између редова да би схватио о чему се ради и да су у питању словеначки ко**шари. Они слободно долазе по 10.000 Словенаца у Београд да славе Нову годину, и њихове трговине раде пуном паром продају нам све шта стигну док Срби у Словенији немају никаква права и још су почели да бију баке у сред Србије.

Шест Словенаца на једну стару жену Србкињу!

Beograd 02. 11. 2011
PRESS
SKANDAL - DR JOVANKA MELEZOVIĆ ŽRTVA NEVIĐENE TORTURE KOMŠIJA SA SPRATA IZNAD

Vezivali su me, tukli i psovali majku srpsku

"Počeli su da me guraju uz zid, udaraju pesnicama i nogama. Oborili su me na beton kod stepeništa, okrenuli me potrbuške, pa mi je jedan od njih cipelama stao na ruke, dok mi je drugi pritisnuo noge da ne mrdam"

Untitled-1.jpg

- Počeli su da me guraju uz zid, udaraju pesnicama i nogama. Oborili su me na beton kod stepeništa, okrenuli me potrbuške, pa mi je jedan od njih cipelama stao na ruke, dok mi je drugi pritisnuo noge da ne mrdam. Za to vreme su ostali doneli neke kanape, kojima su me vezali, a onda su nastavili da me udaraju. Na svaki moj poziv: "Pomagajte, ljudi, ubiće me", sledio je po jedan udarac pesnicom u glavu. Počela sam da ih molim da me ne biju jer sam srčani bolesnik. Nastavili su da me udaraju uz povike "majku li ti srpsku"! - rekla nam je ona, i dodala da je deo te porodice slovenačke nacionalnosti.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...vali+su+me,+tukli+i+psovali+majku+srpsku.html

SKANDAL - DR JOVANKA MELEZOVIĆ ŽRTVA NEVIĐENE TORTURE KOMŠIJA SA SPRATA IZNAD
Vezivali su me, tukli i psovali majku srpsku
"Počeli su da me guraju uz zid, udaraju pesnicama i nogama. Oborili su me na beton kod stepeništa, okrenuli me potrbuške, pa mi je jedan od njih cipelama stao na ruke, dok mi je drugi pritisnuo noge da ne mrdam"

Lekarka u penziji Jovanka Melezović(65) preživela je juče oko 14 sati brutalno zlostavljanje svojih komšija! Kako tvrdi nesrećna žena, njih šestoro su je u ulazu njene zgrade u Ulici Ivana Ribara 63 tukli, gazili i vezivali, ne obazirući se na njene molbe da je ne zlostavljaju pošto je srčani bolesnik, sve vreme joj psujući "srpsku majku"!
Jovanka Melezović je kasnije kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovani brojni podlivi na raznim delovima tela, kao i fraktura jednog rebra.

Poražavajuće je i to što je, prema njenim rečima, maltretiranje trajalo oko 40 minuta, a za sve to vreme niko iz zgrade nije sišao da joj pomogne!

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...vali+su+me,+tukli+i+psovali+majku+srpsku.html

u kakvom komsiluku to ona zivi 65 godina kad ni jedan komsija nije izasao da joj pomogne?
kakva je to ona komsinica 65 god, kad joj se niko ne nalazi pri ruci kada je u nevolji?
kakva je to policija kada pusta sestoro gradjana slovenacke nacionalnosti da posle prijave za nanete teske telesne povrede mirno odu u svoj stan?
kakav je to zakon u ovoj zemlji kada gradjani mogu da budu pretuceni u zgradi u kojoj imaju godinama stan u vlasnistvu iz cista mira?
ili je tu nesto drugo u pitanju..
ja tipujem na ovo poslednje..

Back