Slovenačka stakla?

Svako se češe tamo gde ga svrbi. E kada bi ti i tuđe babe.... onda znam kako ti je teško .

8)

Primi moje saučešće:mrgreen:

Eto...sam si doshao do istine...
Logika Braco....logika...tebe svrbi guza i hteo bi da se ocheshesh za nekog pedera...pogreshna adresa...sorry...moracesh naci drugog pacijenta...mozda da ti poshaljem Koena (logiku) ?

A za dranje Babe...poshto si se prekvalifikovao...samo pozovi i eto mene u tvom selu...za sat vremena...bice "svadbe" sa Babom...

Eto...sam si doshao do istine...
Logika Braco....logika...tebe svrbi guza i hteo bi da se ocheshesh za nekog pedera...pogreshna adresa...sorry...moracesh naci drugog pacijenta...mozda da ti poshaljem Koena (logiku) ?

A za dranje Babe...poshto si se prekvalifikovao...samo pozovi i eto mene u tvom selu...za sat vremena...bice "svadbe" sa Babom...

Eto ko brani Slovence Braćo Srbi a ne poštuje naše majke sestre

Hvala el muerte što si se razotkrio.

Potpuno sam zadovoljan kako si branio interese tebi sličnih.

Dovoljno je.Odradio si posao koji sam hteo. Hvala

Eto ko brani Slovence Braćo Srbi a ne poštuje naše majke sestre

Hvala el muerte što si se razotkrio.

Potpuno sam zadovoljan kako si branio interese tebi sličnih.

Dovoljno je.Odradio si posao koji sam hteo. Hvala

Toliko slova u tvom poslednjem postu, a nishta napisano...razocharao si se shto nisam derpe...a dekice...vidim ja, ti si Braco...i voleo bi nekog mladog Janeza...znachi dekica sa sela je Furunash, i hteo bi mladog Janeza Lozhacha...da ga Lozhi...lozhi...i da mu uLozhi svog...a srce tvoje dekice?...ju ju...samo da Baba vidi shta ti se sve mota po glavi? nece biti supice danas...bash si zao dekice za svoje godine i stanje srca svoga i dushe...gde ce ti dusha naLozhena, aa dekice? vidim ja da cu te uskoro posetiti...

Evo topica koji je slika i prilika naseg drustva. Ovamo se zagovaraju neke uzvisene vrdnosti, a sa druge strane ponasanje tako nepristojno da je kontradikcija tuzna (da se radi o nekoj udaljenoj zemlji verovatno bi mi bilo smesno).

U EU imate polsku kao ultrarimokatolicku i ultrakonzervativnu zemlju. Ne verujem da bi ista od toga sto se plasira ovde proslo tamo. A opet oni su u EU. Politika i Geopolitika su zamrsene stvari. Budalastine kojima nas truju su nebitne za integraciju sa normalnim svetom , naprotiv! Sluze tome da nas priakzu kao varvare i necivilizovanu stoku (ne kazem da nem takvih)!

Једноставно обриши у92 са листе канала и не нервирај се.;)

Што се нервирати, мени су они урнебесно смешни. Као рецимо овај лик
av_Kapiras.gif

Back