gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
Kakve ti bre veze imas sa Srbijom posle onog lapsusa "DJE", ajde magare dedino priznaj iz koje se vukoyebine javljas
![]()
malo zahebancije...ne shkodi..aa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve ti bre veze imas sa Srbijom posle onog lapsusa "DJE", ajde magare dedino priznaj iz koje se vukoyebine javljas
![]()
Mrtvak, ma ne smeta meni što si ti podbuljaš, šta se ložiš?![]()
Mrtvak, ma ne smeta meni što si ti podbuljaš, šta se ložiš?![]()
a ti bi 'teo...neshto si 'teo...***...ne buljashim...shteta..aa...moracesh nekog drugog naci...ako cesh da ti dokazhem da nisam buljash....mogu ja tvoju Babu da oderem od q..rca...bice srecnija jadnica...
Svako se češe tamo gde ga svrbi. E kada bi ti i tuđe babe.... onda znam kako ti je teško .
8)
Primi moje saučešće![]()
Ma meni je iskreno zadovoljstvo da vidim vokabular branioca evropske kulture.
Samo me nešto brine da samo svi ne postanemo pre el muerte pre nego nas prime u eu.
Nego ne reče mi koji ti beše od onih Nojeva što su nisili staklo?![]()
A sad vidim sta je pisao.Hoce babu da .......Nije ni cudo sto su LDP i ove babe iz NVO tako bliski.Izgleda su omladinci LDP-a ti koji ih zadovoljavaju
Ma meni je iskreno zadovoljstvo da vidim vokabular branioca evropske kulture.
Samo me nešto brine da samo svi ne postanemo pre el muerte pre nego nas prime u eu.
Eto...sam si doshao do istine...
Logika Braco....logika...tebe svrbi guza i hteo bi da se ocheshesh za nekog pedera...pogreshna adresa...sorry...moracesh naci drugog pacijenta...mozda da ti poshaljem Koena (logiku) ?
A za dranje Babe...poshto si se prekvalifikovao...samo pozovi i eto mene u tvom selu...za sat vremena...bice "svadbe" sa Babom...
Eto ko brani Slovence Braćo Srbi a ne poštuje naše majke sestre
Hvala el muerte što si se razotkrio.
Potpuno sam zadovoljan kako si branio interese tebi sličnih.
Dovoljno je.Odradio si posao koji sam hteo. Hvala
Једноставно обриши у92 са листе канала и не нервирај се.![]()