Slomljeno srce

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.076
Koliko puta ste slomili nekome srce ?

Koliko puta je vama slomljeno srce ?

Da li smatrate da ste normalni ?

IMG_6816.jpeg

Не трипијуем да сам икоме сломила срце. Није ни моје сломљено било, јутро промени све :)
Не сматрам, наравно. Забринула бих се да јесам.

Pogledajte prilog 1464964
Koliko puta ste slomili nekome srce ? ............ Ne, zasto bih dozvolio da dodje do toga.

Koliko puta je vama slomljeno srce ? ............. Nikada

Da li smatrate da ste normalni ? ........... Pokusavam s obzirom na okolinu. Danas tesko da ima normalnih u punom smislu te reci.

Previše,.. bolje da nisam nijednom.

Pa recimo da bi se izbrojalo na prste jedne ruke. Ali su mi to sa ove distance, lepe uspomene, jer sam voleo da volim,.. da se zaljubljujem. To ne bih menjao u nekom novom životu.

Nisam nikada razmišljao u tom smeru,.. takav sam, kakav sam,... a da li drugi smatraju da sam normalan u RL. Smatraju.

1. 0
2. Jednom za sva vremena bas prosle godine...
3.Bio nekada vise nisam...
1.Ustvari jesam ako se to naziva i racuna kad ostavis osobu koja je suicidna i bipolarna, tj menja u toku dana raspolozenja kako vetar dune i uvlaci te u svoju depresiju, histerise i napada za sve i svasta, ponasa se manipulativno i totalno bez zivotne energije koja hoce da te izoluje od celog sveta, predstavlja se u pocetku kao neko drugi i radi u pocetku stvari koje volis samo da bi te dobila i stvorila sliku da mozes sa njom imati nesto vise i posle sve to odbacila i prestala i svalila pakao na tebe sta je sve morala da radi i kako joj je bilo mrsko i uzasno sve to.Kad je pokazala pravo lice krenula je manipulacija tipa izvrsicu samoubistvo zbog tebe i okrivicu javno tebe da si bio okidac ako me ostavis i nevolis (a krila je da je par puta pokusala to pre ili pak pricala kao neku tuznu pricu laganu i nebitnu, normalizovanu i opravdanu) i da ces ti biti glavni zlikovac na kraju.Jaka ucena i manipulacija koja je prouzrokovala da shvatim da je nikad nisam voleo vec samo u nekom trenutku pozeleo da imam nesto s njom sto je ona manipulacijom gurnula i silom pretvorila u haoticnu ozbiljnu vezu koju sam morao da anapusti jer sam dosta stresa doziveo i da prihvatim i po svaku cenu je ostavim slomilo to nju ili ne, slomilo njeno srce ili ne.

2.To je bilo zbog finansijske situacije, moje mogucnosti zarade i vrzine iste a i zbog daljine koja je taj novac zahtevala.Ustvari bilo je potrebno samo strpljenja i vremena da bi opet bili zajedno i da se ne bi vise rastavljali.

Imali smo nesto posebno i meni je bila nesto najlepse i najbolje sto mi se desilo u zivotu, nesto sto nisam imao i doziveo sa nijednom pre.Nisam uspeo jer mi je trebalo vremena i lose okolnosti tj situacije su malo vise vreme razvuklo da sve ode u djavola njenu ljubav i veru u mene poljulja i sumnja.
Rekla je da ljubav nije dovoljna i da se od ljubavi ne zivi.
Ustvari od 95% lepih stvari koje smo imali i doziveli, sve sto nam je zajednicko i sto vredi kod nas ona se uhvatila za tih 5% koje nisu stimale i bile problem.
Vremenom je izgubila veru u mene i pocela da sumnja da li cu ikad doci i da li se stvarno toliko trudim oko nas tj da budemo zajedno opet i za ostvarenje naseg plana.
Nije mogla da saceka 8 meseca najvise 9 kako bih ja za to vreme skupo novac i odem kod nje preko barei ovde u evrpi ili kod mene pripremio teren i uslove da se vise ne rastajemo i budemo zajedno ili pak ostao tamo kod nje.
Pocela je da me grdi i indirektno krivi i vredja za sve gluposti tipa kako nisam kupio picu kad mi je rekla da bi htela da proba a ja sam kupio pljeskavicu jer picerija je na drugom kraju grada i dok stignemo zatvorice se i sve za tako slicne banalne stvari koje su kod svih u vezi normalne.Obruslila je kako se ne trudim dovoljno jer zna da mogu to bolje i pocela da se udaljava na neki nacin.
Trpeo sam njene frustracije i grdjenje te indirektne uvrede samo braneci se ko kuce u nadi da cu time odrzati vezu kroz oluju i u strahu da ako budem ja napadao pogorsati stvari.
Stedeo sam ko najjadnije sirocea bukvalnoa svaki dinar, radio sve poslove koje sam mogao i koji su mi bili dostupni, prodao svoje stvari koje godinama nisam koristio, kolekciju stripova, zabavnika vrednih starina.Nisam izlazio i jedva se vidjao s nekim, samo sam stedeo i radio na ostvrenju mog plana koji je polako poceo da ide na dobrom putu ka ostvarenju ali trebalo je vremena i imao sam par losih situacija koje su sve poljuljale tj njenu veru u mene i tu je pocelo da se sve lomi jer su oduzile put.Kad sam stigao do nekih 80% ostvarenja svog plana da odem i to sve usledio je sok.
Pocela je da se udaljava, bude hladna i postavlja neke uslove i onda odjednom napravila bum.

Verila se za nekog lika sa kim nije nikad ni pre bila u vezi niti se zabavlja, pristala mu jer je lik tako prosi vec 10 godina pa kao resila da mu da sansu a on ima nekoliko firma u vlasnistvu i to uspesnih i ozbiljnu lovu.I to sve slucajno mi rekla a ja ne verujem tj na prokletom fejsu koji ne koristim mnogo sam mislio da je to prsten i objava njene sestre jer mi je rekla da treba da se veri tj da njen momak hoce da je zeni.

Usledio je sok!!! Izgovor joj je bio da nije verovala da cu doci i da sam trebao da shvatim da je nasa veza postala otvorenog tipa i da je htela da pruzi sansu tom liku i tipa kao da to nije s njim ozbiljno i da je veridba samo neki tip pristanka za vezu tj njen pocetak.Htela je da dodjem i pored toga zamislite kao drug!!! Ljutila se sto nisam hteo sad da odem itd spominjala da se nisam trudio dovoljno oko nas i da to nije videla tj osetila.Nisam vise pricao s njom mesecima i naravno odustao od svega jer jedan posle mene nema povratka.

Vremenom sam joj napisao da vidim kako je jer nisam mogao da izdrzim i tu mi se izvinjavala da je napravila gresku ali pritom ipak stojila uz svoj stav da nisam se dovoljno potrudio da sam mogo to bolje i ucinim kao nemoguce zaduzim se itd.Rekla je da je videla da taj lik koji je verio cekao i pored drugih momaka a ja sam nestao i prestao da pisem cim sam dobio konkurenciju.Sad nije ni s njim nego sa nekim trecim koji takodje nije iz njene zemlje ali je blize tj iz Kanade je.I kaze s njim joj je super i da je on ima ono slicno sto imam ja plus ima to sto je meni falilo...
I tipa objave na fejsu ima s njim sa jacim citatima nego kad je bila samnom.Takodje lik ima lovu dovoljno da pokrije tu daljinu i ne brine sto ja nisam imao i uspeo da steknem.Pricala je da je htela samnom sve ali tako su stvari ispale i rekla da je sada srecna i da me je jako volela kao i da me jos uvek voli malio ali ipak vise voli ovog sad i da ne zeli samnom da prica ozbiljne price jer je nastavila dalje i da se seti mene uvek sa osmehom.
Vise ne pisemo tj ne pisem i sakrio sam njene objave da mi ne izlaze i to je kraj.

Godinu ipo dana od kako mi je priredila sok i slomila srce jos ne mogu da je zaboravim i ta osecanja uspomena su tu kao juce da su bila, sve nesto seca na nju a vise je nikad necu videti i proslo je 2 godine kako je nisam video.Ne volim je vise ali me bole uspomene i to sto me seca na nju i jednostavno mi nedostaje takva ljubav slicna nova i ne verujem da ce biti nesto tako opet i da bi neka nova bila isprazna ako ne doseze neke standarde osobina koje sam imao s njom...

Dakle slomljeno srce verovatno mozda za sva vremena i verovatno mi se vratilo u vidu karme iz predhodne veze iz stavke br 1.To je moje prokletstvo tuga i bol, razocarenje u sebe i svega...

3.Mozda sam bio normalan donekle pre, ne znam sta je normalno niti ko i kakvi standardi odredjuju normalnost ali znam da posle svega ovoga svakako vise nisam i da sam slomljen i eto zivim koliko da prozivim...
Verovatno toliko i vredim kao covek a niko mi nikad nije od njih rekla nesto tog tipa da joj znacim i da sam joj posebno vredan.

Back