Slojevito oblacenje donjeg trapa

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.519
Setih se sad kad sam se smrzao ispod pojasa, da sam non stop bio sledjen kao student, jos ako bude magla, isti osecaj ko u krimi romanima...
Kako se obuci slojevito dole....Posto na faxu nije moglo da se ti obuces dole untracigeri, jer onda ima da se skuvas do kraja predavanja...
Ima li moda resenje?
Znam resenje za kisu, to su one kao zenske trenerke samo su i muske protivkisne navlake...
Za drvosece i radnike na otvorenom...
Kako sam sad lud, tj zabole me uvo za druge, tacno bih nosio jedne trenerke i jedne za navlacenje preko drugih, pa posle casova, navuces i kuliras dok cekas da stigne neki prevoz...

Setih se sad kad sam se smrzao ispod pojasa, da sam non stop bio sledjen kao student, jos ako bude magla, isti osecaj ko u krimi romanima...Kako sam sad lud, tj zabole me uvo za druge, tacno bih nosio jedne trenerke i jedne za navlacenje preko drugih, pa posle casova, navuces i kuliras dok cekas da stigne neki prevoz...

мени су та БГД мржењења остала у сећању далеко више него ВЈ смрзавања, којих заправо није ни било, јер смо имали и подгаће и оне од чоје панталоне и ону М-74 зимску дугу ветровку, значи могао си само да се скуваш.
ЈЕДИНО решење је прихватити навике северних Европљана, који и дан данас нису променили навике у исхрани у односу на своје предке, а за разлику од нас.
.....
Наиме, они и дан данас имају ОГРОМНЕ количине северне рибе у исхрани, тј сардела, слеђа, скуше, бакалара...итд....јетра од ослића тј бакалара се и даље цеди за уље као и пре.
...
Сво то рибље уље, баш као што и риби помаже да се не смрзне у леденим морима, помаже и човеку да се не заледи по хладноћи. Они су буквално НАТОПЉЕНИ тим рибљим уљем, и ко је био може да посведочи да по језивом времену се шетају нпр. мокре главе и полуголи што би рекле бабе.
...
А ми, смо некад јели месо и млеко од других врста крава, и од крава са испаше, а сада једемо то што једемо...

london-fashion-week-men-s-all-the-best-street-style-snaps-from-the-fall-winter-2019-runway-season-buro247.sg-73.jpg

Back