Slobodno vreme

Daklem traže se odgovori kako volite provoditi vreme sa partnerom ali bez da mi nabrajate seksualne aktivnosti, valjda radite još nešto?
možete uključiti maštu :mrgreen:
Predlog :
Pice u kaficu, kuglanje, poseta prijatejima, kupanje i suncanje, bioskop, citanje knjige, gledanje tv, zajedno spremanje vecere, pozoriste, setnja gradom, trcanje, gadjanje jastucima, mazenje po kosi, zagrljaj....dopisacu jos nesto kad se setim :)

Igrali šah, uglavnom sam gubila. Igrali karte, uglavnom sam gubila. Igrali Sony, uglavnom sam pobjeđivala. Bilo je od pokušaja spavanja preko noći, ali to je kao u vozu, ne zaspeš sve dok ne svane 7 ujutro. Tuširanja propast živa, ja volim toplu vodu, a on malo hladniju. Spremanje jela i nekako dok on prži, a ja dekorišem mezu, samo me đubre natjerao da pojedem feferonu.

Daklem traže se odgovori kako volite provoditi vreme sa partnerom ali bez da mi nabrajate seksualne aktivnosti, valjda radite još nešto?
možete uključiti maštu :mrgreen:

Trzni centar....:(:sad2::eek::sad2:

- - - - - - - - - -

Ja bih da igramo nesto u LAN-u, eventualno gledamo film ili seriju. Nesto nisam lud za druzenjem i izlazenje vani tako da vecina varijanti u 4 oka su ok.

Potpis.

Back