slobodni sex

Hammerhead:
@septembar ne znam da li moze svako ili sam ja fenomen, ali ja sam uspeo da se zagrejem prema devojci prema kojoj sam bio hladan... tj da se nalozim... i da je zelim itd... jer sam to zeleo, tako da, zapitaj se da li zelis da provedes ostatak zivota sa cimerom koji ti je nekada bio suprug, ili ces poraditi na svojim osecanjima... prosto sedi, lepo razmisli sta kako dobijas, i smisli se... na kraju donesi odluku (ako je tebi smislena naravno) da treba da ga zelis... na kraju i hoces ;) samo se potrudi, ako te voli i zeli tj ako on nije kao ti, onda to vredi toga
...a kako si to uspeo....
...stvarno.... bash me zanima...?

...u ime ljubavi koju ona gaji prema tebi?

septembar:
Vidi, ja se majstorski trudim da iskopam nesto u sebi kad je on u pitanju...I sedem i razmisljam svaki dan...Jos uvek sebi i njemu dajem sansu al ovog puta vise to radim zbog dece nego zbog sebe...nekako se osecam kao u zamci...IZmedju majke i zene...Grozno.
Ne znam koliko si u braku. Kriza postoji. Nekada stvarnost za kratko vreme izbrise osecanja i zajednistvo muza i zene ucini smornim. Cinis sve da zar ljubavi ne ugasne ali ako se to ipak desi zivot ide dalje. Nemas puno varijanti: ili trpis, kako kazes zbog dece-strasno-, pronalazis paznju i ljubav u nekome ko ti je nudi ili seces- zbogom bivsa ljubavi. Noc je ubitacna za one u braku koji bi da sto pre pobegnu iz njega. Kada nema ceznje i ljubavi dzaba sve. Ne dozvoli da ljubav u tebi nestane. :grin:

@Maslachak pa sednes i razmislis... i prosto na kraju voljom sebe teras da zelis tu osobu... trebalo mi oko 10ak dana da se nalozim... taman je imala :D... elem, stos je sledece, Gebels je bio u pravu, "Laz ponovljena dovoljno puta postaje istina" ne naravno da ga podrzavam, ali stvar je sledece... ti "ubedis" sebe u nesto... poenta je da kada razmisljas o necemu treba da se opustis i koncentrises na to toliko da skoro da to dozivljavas (ok, ja sad ovde otkrivam toplu vodu ali, nece skoditi). Ljudski mozak je organski kompjuter i moguce ga je programirati... ako imas dovoljnu snagu volje (ja uglavnom nemam, inace ne bih imao 24 godine i jos bio na faxu) kada jednom doneses odluku da nesto radis sto nisi do sada, svaki put kada pozelis da uradis nesto sto si ranije radio a vise ne zelis, samo ti se upali "lampica" u glavi... cujes sam sebe kako kazes sebi "ne to raditi" i na kraju ti to postane normalno...samo je tranzicioni period zajeban... inace dok sam bio sa tom curom, programirao sam sebe i da ne gledam i cak ni ne mislim ni na jednu drugu... dok je trajala veza bilo mi je divno... jedno vreme, posle smo se nesto bili pokacili, ali dok je bilo ok, samo ona i ni jedna druga nije postojala za mene. bukvalno. jer cak ni u mislima nisam zeleo ni jednu drugu... sad cu biti malo mozda vulgaran... ali kad je pozelim, a ona nije tu, a bas sam "napaljen"... pa, zamisli masturbaciju na nekoga sa kim si inace u vezi... obicno svi mastaju o necemu sto im je na ovaj ili onaj nacin nedostizno ;)... ako mi iz nekog razloga ne verujes, ili mislis da lazem, na PM mozemo ako si iz BG da se dogovorimo za vidjanje, pa cu ti sve ponoviti usmeno, nije nikakav problem.

nisvil:
Posle davnog i loseg iskustva u trojci,supruga nece ni da cuje da ponovo proba nesto tako iako nam je sex bas u monotoniji duze vreme. Razmisljam da joj bez njenog znanja nabacim nekog obdarenog zgodnog tipa da je probudi iz ucmalosti. ????stose tice ljubavi sve je ok.
Kakav si ti to muskarac kad ti treba pomoc nekog drugog muskarca da bi zadovoljio svoju zenu?Jos se miris sa tim?Ima nas svakakvih!
Necu ti reci da si ovakav ili onakav...opet ce se naci neko ko ima "sire poglede na svet" od mene da me ispljuje.

septembar:
Pa duga prica...Klinci...kad sve stavim na papir, komplikovano je skupiti se i otici...Ko da ih cuva dok ja radim?...Ko ce da ih uspavljuje nocu i gde...Precutni dogovor je da budemo zajedno dok malo ne odrastu...Al kolje...Vece mi je najgore...Kad treba da se strpam sama u
krevet...Nedostaje mi dodir, zagrljaj...
Da ti nisi malo prerano uletela u brak???Koje si godiste ako nije tajna?

Hammerhead:
@Maslachak pa sednes i razmislis... i prosto na kraju voljom sebe teras da zelis tu osobu... trebalo mi oko 10ak dana da se nalozim... taman je imala :D... elem, stos je sledece, Gebels je bio u pravu, "Laz ponovljena dovoljno puta postaje istina" ne naravno da ga podrzavam, ali stvar je sledece... ti "ubedis" sebe u nesto... poenta je da kada razmisljas o necemu treba da se opustis i koncentrises na to toliko da skoro da to dozivljavas (ok, ja sad ovde otkrivam toplu vodu ali, nece skoditi). Ljudski mozak je organski kompjuter i moguce ga je programirati... ako imas dovoljnu snagu volje (ja uglavnom nemam, inace ne bih imao 24 godine i jos bio na faxu) kada jednom doneses odluku da nesto radis sto nisi do sada, svaki put kada pozelis da uradis nesto sto si ranije radio a vise ne zelis, samo ti se upali "lampica" u glavi... cujes sam sebe kako kazes sebi "ne to raditi" i na kraju ti to postane normalno...samo je tranzicioni period zajeban... inace dok sam bio sa tom curom, programirao sam sebe i da ne gledam i cak ni ne mislim ni na jednu drugu... dok je trajala veza bilo mi je divno... jedno vreme, posle smo se nesto bili pokacili, ali dok je bilo ok, samo ona i ni jedna druga nije postojala za mene. bukvalno. jer cak ni u mislima nisam zeleo ni jednu drugu... sad cu biti malo mozda vulgaran... ali kad je pozelim, a ona nije tu, a bas sam "napaljen"... pa, zamisli masturbaciju na nekoga sa kim si inace u vezi... obicno svi mastaju o necemu sto im je na ovaj ili onaj nacin nedostizno ;)... ako mi iz nekog razloga ne verujes, ili mislis da lazem, na PM mozemo ako si iz BG da se dogovorimo za vidjanje, pa cu ti sve ponoviti usmeno, nije nikakav problem.
Potpuno si u pravu.Ja sam varao sve moje bivse dok se nisam smuvao sa sadasnjom devojkom(2 god smo zajedno),ali od kada sam sa njom programirao sam mozak tako da mi ne padne napamet da je prevarim i nisam je prevario niti imam namere-prosto ne vidim druge devojke oko sebe...
P.S.Jako sam ponosan na sebe zbog toga!!! :D

nisvil:
Posle davnog i loseg iskustva u trojci,supruga nece ni da cuje da ponovo proba nesto tako iako nam je sex bas u monotoniji duze vreme. Razmisljam da joj bez njenog znanja nabacim nekog obdarenog zgodnog tipa da je probudi iz ucmalosti. ????stose tice ljubavi sve je ok.
Mislim da te to nece izvaditi iz krize,vec uvuci u jos vecu...

septembar:
Vrlo rano, sa 19 god sam se udala...I da, to jeste jedan od razloga za krizu...

a je l te on "napada" za sex? je l ga odbijesh ili onako odradish
mislim je l on nekad nesto pokusa a ti se pravis kao svidja ti se ili ga odjebes kao boli te glava
ili on nista ni ne pokusava nego samo spava u fotelji :)

hello_world:
a je l te on "napada" za sex? je l ga odbijesh ili onako odradish
mislim je l on nekad nesto pokusa a ti se pravis kao svidja ti se ili ga odjebes kao boli te glava
ili on nista ni ne pokusava nego samo spava u fotelji :)

E ovako je bilo do skoro, ili sma ga odbijala raznim izgovorima, ili sam ga "odradjivala"...e ondak sam se opametila te ga u poslednje vreme iskoristim, zamisljajuci da sam sa nekim drugim/drugom te uspem da orgazmiram...eto...

Back