@Maslachak pa sednes i razmislis... i prosto na kraju voljom sebe teras da zelis tu osobu... trebalo mi oko 10ak dana da se nalozim... taman je imala

... elem, stos je sledece, Gebels je bio u pravu, "Laz ponovljena dovoljno puta postaje istina" ne naravno da ga podrzavam, ali stvar je sledece... ti "ubedis" sebe u nesto... poenta je da kada razmisljas o necemu treba da se opustis i koncentrises na to toliko da skoro da to dozivljavas (ok, ja sad ovde otkrivam toplu vodu ali, nece skoditi). Ljudski mozak je organski kompjuter i moguce ga je programirati... ako imas dovoljnu snagu volje (ja uglavnom nemam, inace ne bih imao 24 godine i jos bio na faxu) kada jednom doneses odluku da nesto radis sto nisi do sada, svaki put kada pozelis da uradis nesto sto si ranije radio a vise ne zelis, samo ti se upali "lampica" u glavi... cujes sam sebe kako kazes sebi "ne to raditi" i na kraju ti to postane normalno...samo je tranzicioni period zajeban... inace dok sam bio sa tom curom, programirao sam sebe i da ne gledam i cak ni ne mislim ni na jednu drugu... dok je trajala veza bilo mi je divno... jedno vreme, posle smo se nesto bili pokacili, ali dok je bilo ok, samo ona i ni jedna druga nije postojala za mene. bukvalno. jer cak ni u mislima nisam zeleo ni jednu drugu... sad cu biti malo mozda vulgaran... ali kad je pozelim, a ona nije tu, a bas sam "napaljen"... pa, zamisli masturbaciju na nekoga sa kim si inace u vezi... obicno svi mastaju o necemu sto im je na ovaj ili onaj nacin nedostizno

... ako mi iz nekog razloga ne verujes, ili mislis da lazem, na PM mozemo ako si iz BG da se dogovorimo za vidjanje, pa cu ti sve ponoviti usmeno, nije nikakav problem.