Slobodan Stupar: “Političari u Srbiji nemaju obraz, nego đon”

To pitanje postavi sebi jer ti otvaras kao narucene teme raznih nevaspitanih prisipetlji samo od zavisti sto je pobedio Vucic. Pa necete ovakvom propagandom moci da ga sklonite, za to je ipak potrebno vise od dve vijuge i pljuvanja po forumima.

Kako tebe nije sramota da postavljas nevaspitane likove koji dobro pocnu a zatim se odaju koliko su ostrasceni, ja ne znam.

Jer bas tu ostrascenost vasu Vucic odlicno koristi, ako niste primetili.
najbolji mi je vučićev dribling kada kaže ja se u vašem blatu neću valjati...samo nastavite...

Nisi se prodala? Ok, onda ostaju jos dve opcije:

1. Vrlo skromne kognitivne mogucnosti.

2. Bedno nizak nivo moralnih vrednosti.

Jer tebi smeta sto ga Stuprar zove "vodjom" (mada licno preferiram termine "diktator" ili "firer"), a ne smeta ti sto isti taj "vodja" siri mrznju jos od 93e kada je bio Seseljev potrcko i bio zagovornik mera poput "100 za 1". Taj covek je sinonim za mrznju. Ali ja ga ne mrzim. Mrznja je losa i truje dusu. Ja ga prezirem i gadi mi se sve sto on predstavlja i sve sto radi ovoj napacenoj zemlji.

Tvoje su i kongitivne i moralne mogućnosti skromne

Decenijama gurate i ovu zemlju i ovaj narod u kaljugu nečije navodne izuzetnosti , a u realnosti su upravo oni koji sebe proglašavaju za izuzetno najgori moralni šljam , najkorumpiraniji i najmanje pametni
A ko je neko glasao tako kako je glasao , ako si kao demokrata , prihvati i čekaj svoju priliku

A ne da decenijama se nakače na kanabete i bla bla bla bla ... retko ko od njih radi nešto konkretno, žive od pljuvačine po drugima i od mešanja u svačiji posao.

On kao novinar zna kako se vodi država ? Pa ako zna neka se kandiduje .

Tvoje su i kongitivne i moralne mogućnosti skromne

Decenijama gurate i ovu zemlju i ovaj narod u kaljugu nečije navodne izuzetnosti , a u realnosti su upravo oni koji sebe proglašavaju za izuzetno najgori moralni šljam , najkorumpiraniji i najmanje pametni
A ko je neko glasao tako kako je glasao , ako si kao demokrata , prihvati i čekaj svoju priliku

A ne da decenijama se nakače na kanabete i bla bla bla bla ... retko ko od njih radi nešto konkretno, žive od pljuvačine po drugima i od mešanja u svačiji posao.

On kao novinar zna kako se vodi država ? Pa ako zna neka se kandiduje .

Da li bi za pocetak mogla da pojasnis koji smo to "mi" i u kakvu "smo" to kaljugu izuzetnost gurali narod? O cemu to govoris?

Drugi deo tvoje prve recenice je potpuno tacan–kao da si nacrtala portret uzurpatora.

Nadalje, kada uzurpator pobedi na iole postenim izborima ja cu mu prvi cestitati. Bicu zgrozen ali cu postovati odluku naroda. Ali mi nemamo izbore od 2012te godine i prema tome nemam sta da prihvatim. Necu nikada prihvatiti niciju diktaturu pa zvao se on Aleksandar Vucic ili Paja Patak. Sloboda nema cenu. Nasi slavni preci su to znali.

Decenije i kanabeti? Jel ti opet to kritikujes uzurpatora? Jer se on nakacio na buzet cim je zavrsio fakultet i od tada pije krv narodu kao pijavica.

Svako ima pravo da kritikuje vlast, pa makar i ne bio u pravu. To je sustina demokratije. Sloboda da izrazis sopstveno misljenje bez bojazni da ce te uzurpatorova hunta najuriti sa posla ili uraditi nesto jos gore. I na kraju Stupar ima profesiju kao sto si lepo primetila. On je novinar. A sta je uzurpator? Koja je njegova struka? Cime se on bavio u zivotu?

Toliko...

Back