Slobodan i dozvoljen opis biračkog tela nekih stranaka

• Začetnik teme Začetnik teme AIesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lopovi, kriminalci

ko ima saznanja o konkretnim kriminalnim delima treba da odmah sutra ode u demokratsku policiju i prijavi svoja saznanja

to je korektno, a ne samo verbalno testerisati iz dana u dan

od nekle mora da se pocne
Mani to sa policijom i saznanjima. Neka se i kaže, ali da bude neke granice. Ja toliiiko želim da lajem kao neki, a sputavam se. Pa znaš koji je to napor? :lol:
Grde me ovi, prete oni, zaebavaju treći, pljuju četvrti... A samo bih hteo da budem slobodan strelac kao recimo Tihomir. :hahaha1:

Pa ok, ali na šta liči da svakog časa to provlačimo kroz komentare, bez imalo samocenzure?
Eto, mene opomenuše na rečnik, a ja samo ponovio šta stoji na celom forumu: lopovi, manipulatori, bagra, otpad, kriminalci itd.

I nije rešenje da ako to neko piše, ja ponavljam. Rešenje je da se to ne toleriše. Mora se malo uviti. A ne sirovo, kao divljaci neki.

Ali ako vidimo da neko to piše, daj da i ja mogu tako da se izrazim, biće bolja zaebancija, mašta više dođe do izražaja. ;)

Autocenzura je dragi moj, gora od cenzure kakvog mračnog cenzorskog tima....Uz nju, autor neke misli ili dela ne kontroliše svoj rečnik samo da bi bio fin, kulturan, prijatan za čitanje...ne , on svesno sebe sputava da kaže ono što misli zato što to nije PRIHVATLJIVO!!!!

Autocenzura je dragi moj, gora od cenzure kakvog mračnog cenzorskog tima....Uz nju, autor neke misli ili dela ne kontroliše svoj rečnik samo da bi bio fin, kulturan, prijatan za čitanje...ne , on svesno sebe sputava da kaže ono što misli zato što to nije PRIHVATLJIVO!!!!
Pa i pre svega kulturno je da si u normama prihvatljivog, zar ne?
Treba biti obziran prema drugima. I kako ja da budem obziran prema tebi npr. ako ti nisi prema meni?

Ma nema veze, Makso, briši temu kad već nema celog uvodnog posta. ;)

Pa i pre svega kulturno je da si u normama prihvatljivog, zar ne?
Treba biti obziran prema drugima. I kako ja da budem obziran prema tebi npr. ako ti nisi prema meni?

Ma nema veze, Makso, briši temu kad već nema celog uvodnog posta. ;)

Ja tvoj uvodni post nisam pročitala u izvornom obliku, ali slutim da je i u njemu bilo materijala koji je trebao da prođe kroz autocenzuru;)
Mislila sam da je tvoje pitanje postavljeno svima na forumu, a sad vidim da su ipak prozvani samo neki...od kojih valjda i očekuješ odgovore.

Joj... Makso, pometlaj ovo pre nego se oduzmem još. Treba spavati večeras. :lol:

ne razumem, ali nije ni vazno.

ja ovaj rezim generalno ne razumem

inace ako tema nije slobodna za sve forumase koji osete neki napon, napisite...npr ` samo za pljuckanje po opoziciji`

ps i mislim da je drsko i bezobrazno vezivati rec svinjarija za deo forumasa, cak je malo i priprosto. ja obicno prostake stavljam na ignore, ko ce sa njima...

Ovde su lepi, dobri i pametni samo politicki istomisljenici, ostali su ruzni i zli, a to je slabost. Ja umem da se zadivim i kad moj politicki neisotmisljenik kaze neku pametnu, a moze me biti sramota od nekog ko pripada istoj politickoj opciji a pisanija su mu u stilu: Ja lupam a ti si kriv, jer, takvi ne doprinose da se o "mojoj" stranci lepo misli, naprotiv. Samo slabici nece priznati kvlatiet protivnika!

Meni je draze da me slabici mrze, nego da mi budu prijatelji, jer mrznja slabica nije tako opasna kao njihovo prijateljstvo, i ovde i u realnom svetu!

oni bez argumenata, ali na vlasti, lako padaju u zamku da potcenjuju opoziciju i najjacu opozicionu stranku

isto tako i stakloresci na slo ambasadi koriste jezik mrznje prema sopstvenom narodu, tj delu naroda u opoziciji, mada je stakolezacko biracko telo mnozivo sa nula, pa daje nula. na izborima su prosli...zna se kako

ma najacu opozicionu stranku mozete da okacite macki o rep.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back