SLOBODA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

SLOBODA

Sloboda je kada ja smem nešto što dugi ne smeju.
Sloboda je kada pronadjem način da smem ono što drugi ne smeju.
Sloboda je kada taj moj novopronadjeni način nikoga i ništa ne povredi…naprotiv, unapredjuje druge i mene, a meni omogući da smem i mogu ono što drugi ne smeju. To je uslov za pravu slobodu i temelj umeća stvaranja i održanja stvorenog, da nema povredjenih i ne daj bože pobijenih.
Sloboda se ne otima od drugih, ona se stvara sa drugima.
E, to je onda prava sloboda.

attachment.php

attachment.php

ps Ako neko nadje na netu slikicu vako izvrnute žene mislioca, molila bih da mi je pošalje....treba mi za direktorku da joj gurnem pod nos kad god ona meni gurne kalendar i na lep, stvaralački način, ne povredjujući njenu milu dušicu ostvarim svoju slobodicu :zskace: :zcepanje:

PS Dobro vam jutro stvaraoci reči.....:kafa: mozgalica pa da jurnem u dan....stigoooooh rok :worth: malo da udanem vazduh misleći, pa u sledeći....država naša, mila em draga, k'o biserje nanizala rokove...tesno, tesno, sve jedan u drugi udaraju proizvodeći, valjda time željeni, efekat :cepanje:

attachment.php

attachment.php

Sloboda je kad čovjeku u lice smiješ da kažeš šta misliš, pod uslovom da taj isti ne drži uperen pištolj u čelo kao što to činiš tiz:shock: Dobar dan....slobodan :)

RiadaT.;bt228773:
Sloboda je kad čovjeku u lice smiješ da kažeš šta misliš, pod uslovom da taj isti ne drži uperen pištolj u čelo kao što to činiš tiz:shock: Dobar dan....slobodan :)

hahahahahaha ama to direktorka bre uperila u mene pištolj.... viš da tražim slobodicu a ona kaže...idi, s onaj uperen pištolj..:zcepanje:

Poslednja izmena:
Sloboda...!?
Teško da je iko od nas slobodan...
ali kako smo eksperti za pronalaženje raznih rupa ...
u toj slobodi uspevamo da pronađemo po koju a da pritom niko nije ugrožen tom našom slobodom...
I tako mi slobodni slobodno komentarišemo :zimag::zimag::zimag:

Slobodna si tj operisana od svega
ako umeš da interpretiraš stvari kao ona:
- Doktore, za moje kilograme koliko bi trebalo da budem visoka?!

- Negde oko 4 metra.

- Eto, ja lepo kazem da sam niska, a oni zapeli debela pa debela.... *
z:shock::zroll:

Tamišarka;bt228779:
Sloboda...!?
Teško da je iko od nas slobodan...
ali kako smo eksperti za pronalaženje raznih rupa ...
u toj slobodi uspevamo da pronađemo po koju a da pritom niko nije ugrožen tom našom slobodom...
I tako mi slobodni slobodno komentarišemo :zimag::zimag::zimag:

E, pa baš o "toj, po kojoj je reč" :klap:
Slobodno se osečajte slobodn :zcepanje: :zimag:

zxy;bt228780:
Slobodna si tj operisana od svega
ako umeš da interpretiraš stvari kao ona:
- Doktore, za moje kilograme koliko bi trebalo da budem visoka?!

- Negde oko 4 metra.

- Eto, ja lepo kazem da sam niska, a oni zapeli debela pa debela.... *
z:shock::zroll:

hahahaha bože Z, pa zar ti ne vidiš da je žena niska? z:shock:

zxy;bt228784:
Za mene je nedostižna ta njena logika
a sloboda ta je bez sumnje... bez granicaz:(

hahahaaha ajde de, pa zar ti misliš da ona ne zna da je debela z:shock:
e, sad, što ona na to gleda sa vedrije strane, tj. one niže, je samo njen vedar i vrcav duh koji kaže....lepota je unutra, u meni..... msm, to kaže duh :lol::znamiguje:

Sloboda je kada pronadjem način da smem ono što drugi ne smeju....ne mešaj slobodu i hrabrost.Hrabrost se ponekad graniči s ludošću...što znači..da bi danas uradila ono što mnogi ne smeju ,da si hrabra ili luda...ili što reče jedan od blogera da imaš JAKU ZALEDJINU.
Dakle,Ljiljo ...sloboda je po meni kad ti ja. kao tvoj prijatelj. bez želje da te uvredim, kažem iskreno šta mislim o onome što ti govoriš i pišeš...i ne plašim se posledica da ćeš se ti naljutiti..i da će me ispravno razumeti..:zimag:z:poz:

miwka;bt228801:
Sloboda je kada pronadjem način da smem ono što drugi ne smeju....ne mešaj slobodu i hrabrost.Hrabrost se ponekad graniči s ludošću...što znači..da bi danas uradila ono što mnogi ne smeju ,da si hrabra ili luda...ili što reče jedan od blogera da imaš JAKU ZALEDJINU.
Dakle,Ljiljo ...sloboda je po meni kad ti ja. kao tvoj prijatelj. bez želje da te uvredim, kažem iskreno šta mislim o onome što ti govoriš i pišeš...i ne plašim se posledica da ćeš se ti naljutiti..i da će me ispravno razumeti..:zimag:z:poz:

Naravno da se ne ljutim, nikad kad se kaže iskreno, posebno ne na nekoga ko me zna od prvog slova te ume da me čita :zimag:
a ovo za ludost ili hrabrost....e, tu si u pravu... :sanke:

Poslednja izmena:

Back