Sloboda

Koliko slobode imate u vezi? da li mozzete da izlazite sa drugovima, drugaricama, da li imate podrshku i razumavanje partnera u svemu shto radite? :)

Da li se osecate slobodno, da li dishete? :P :mrgreen:

Imam potpunu slobodu, ali sam saam se za nju i izborio. Ne zloupotrebljavam to, ali volim da imam izduvni ventil. Ne zaobiđe me nekada gunđanje žene, nije preterano, ali to je sastavni deo igre :D
I ja sam potpuno tolerantan, ne gušim je :)

:ok:pa o tome pricam..i ti u zrelim godinama se istripuju pa ko fosili medj decom..svi vozovi ih pregazili..ko s marsa da su pali..zna se gde im je mesto..nego se vode primerima kao sutne ih neko posle par godina kome su bili kucence..pa stani pani gde nestadose prijatelji da im se jadam malo..da si zreo ne bi ti se to desilo i ne bi bio s nekim ko ti ne prija vise od rodjenih

Slažem se da je to jadno za videti, ali ako je takav izbor napravljen i ako takve osobe u zrelim godinama misle da je to najbolje, onda samo napred, neka se blamiraju sa decom... Nema sa takvima ozbiljnog odnosa, neiživljenost je odraz nezadovoljstva ranijim periodom života i taj balast će stalno uticati na kreiranje njihove budućnosti. Sve bi da nadoknade, a ponekad ne znaju ni šta je na tom spisku želja. Mnoge od njih se ne mogu ispuniti, ma koliko se trudili, ma koliko težili promenama načina života i čitave svoje životne filozofije. Nikad od babe devojka, treba znati kad je za nešto prekasno i tražiti najbolje opcije primereno situaciji u kojoj se čovek nalazi, nadati se najboljem, tražiti bolje, ali biti realan, ne zanositi se iluzijama. Prošlost se ne može nadoknaditi bez obzira koliko se trudili da se opijamo slobodom. Sloboda se živi, a ne iživljava.

Back