Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mi nismo robovi u sadašnjem društvu? Otvori oči i pogledaj koliko pognutih glava oko nas!Pa sad bas ne bih se složio.
Slobodu najviše ceni rob jer on zna kako je to kada je uopšte nemaš.
Ovo da zenama slobodu najviše kradu muškarci je obična floskula i ne bih se složio sa tim.
Btw mozes malo da pojasnis pojam zaključavanje?
Mentalno ili fizičko..
Nama ženama najviše slobodu kradu muškarci. Odbiti njihove naredbe, poštovati svoje navike i načine, pa neka se i oni malo snalaze sa nama.
Čekaj polako.A mi nismo robovi u sadašnjem društvu? Otvori oči i pogledaj koliko pognutih glava oko nas!
Mislila sam na mentalno. Treba uvijek ostaviti prostora za ljude drugih mentaliteta. Sagledati, procijeniti i ako treba usvojiti, a ne trljati svoje nebuloze do kraja života. Sve se svakodnevno mijenja. Ići u korak sa promjenama, ali usvojiti samo ono što smatraš da je ispravno i da se možeš nositi s tim.
Rob zna cenu neslobode, ali i slobodan čovek može izgubiti slobodu u sebi, čak i dok spolja izgleda slobodno.Pa sad bas ne bih se složio.
Slobodu najviše ceni rob jer on zna kako je to kada je uopšte nemaš.
Ovo da zenama slobodu najviše kradu muškarci je obična floskula i ne bih se složio sa tim.
Btw mozes malo da pojasnis pojam zaključavanje?
Mentalno ili fizičko.
Sloboda je kada se oslobodiš od svih nametnutih razmišljanja i postupaka. U okviru zakona.Čekaj polako.
Sloboda nema veze sa tim.
Sloboda je kada mozes da ideš gde hoces ili jednostavno da sedis i recimo čitaš knjigu.
Kada ne zavisis od nikog je isto Sloboda.
Sta me briga za tudji mentalitet.ti imas svoj ja svoj a neko treći svoj način razmišljanja etc.
Prava Sloboda je da mogu da radim šta hocu(naravno da ne ugrožavam drugog)
I da sistem je takav da jednostavno te prisiljava da pratiš moralne norme(pisane i nepisane)ako odskačes stave te u kazamat.
Ne mozes ih pobediti.samo da naučiš da plivas u njemu
Eto slažemo se u nečemu.Sloboda je kada smiješ, možeš i kažeš NE. Neću.
Moj omiljeni lik o slobodi
Sloboda se često spominje ali retko živi..
To ko ima sreće..u kazamat češće, što kaže mecena..![]()
Ne, ne... prije neki dan je izjavila da "neprijatelji predu sa svih strana".