NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Guglala.
Mislila sam da je nešto u vezi sa seksom.
Nešto što još nisam probala.
Drugarice, zayebala si me.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guglala.
Mislila sam da je nešto u vezi sa seksom.
Nešto što još nisam probala.
Drugarice, zayebala si me.![]()
...Prvi put komuniciramo, a ti znaš moje odgovore.
Odmah se postavljaš u superiornu poziciju.
Navodno sve znaš o meni, a ja o tebi - ništa.
Lukavo, lukavo.
Sad bi trebalo da se pretpostavi da postoji nešto što nije poželjno da bude transparentno jer neka informacija nekom od nas dvoje ne bi išla u prilog.
U postavci teme nije bilo sadržano, ali u toku diskusije je bilo bitna stavka.
ok, slazem se.Prvenstveno prema sebi. Odatle sve krece.
Супериоран или не...све док уживам у томе.
Питај шта хоћеш да знаш.
Све иде у прилог обома...али постављати то у јавност не би ишло у прилог ниједноме. Приватност је измишљена пре мене, знаш. Но, ако ти хоћеш да ја изнесем јавно, тражи. Учинићу то за тебе.![]()
Nadam se da ja nisam bio tamoNa orgije jok, prošli put mi se nije dopalo.![]()
Besmisleno je raspravljati o slobodi, dok se ne usvoji koncept odgovornosti.
Hoćeš reći - imaš PP.
Računaš i na moju znatiželju.
Mac, mac, Antigona
Razumem razloge, ne razumem protiv.5 разлога за Слободу секса:
1. Ако он(а) хоће да се кресне са неким другим, и осећаће се лепо, зашто би то он(а) брани(о)ла. Задатак животног сапунтика јесте да омогући својој другој половини да се осећа задовољно.
2. Ако он(а) хоће да се кресне са неким другим, биће незадовољна ако јој то браниш. Дакле: Она је незадовољна, онда си ти незадовољан јер је она незадовољна. Ово је противно твојим личним интересима. Дакле обоје донијате односно губите, ако се слобода секса не омогућава.
3. Ако се кресне са неким другим па пожели да с њим остане у дужој вези, то је у реду. Нека конкуренција влада. Закон конкуренције влада у сваком случају, без обзира да ли се ми слагали с тим или не.
4. Ако он(а) хоће да се кресне са неким другим, он(а) ће с екреснути прве прилике. Као: до сада није постојало варање у баку??????? И онда после, кад то људи сазнају, показују да су гори од животиња: псују, вређају, туку се, прете, суде, мрзе...чак и убијају (??). Само зато јер је тај неко други био бољи од њих самих??
5. Живот је кратак а сексуални део његов још краћи!! И најслађи. Те зашто онда не кориситити предности које нам он пружа? Зашто правити од себе калуђера без манастира? Ионако ће то "све прекрити сњегови, рузмарин и шаш"!!
Неће то дуго трајати. Један дан слобода секса ће бити на снази по читавом свету. Снага секса је огромна и на крају ће победити. Већ побеђује...мада то кратковиди не могу да виде.
ko tebe moze da zahebe?
но, срећа те си будна...Иначе ко зна шта би све овај Калуђер направио.![]()
Добро си разумела. За разлику од многих овде...плаше се секса јавно...а у тајности се моле богу да их стрефи та несрећа!ja drmnula vec nekoliko. sljiva..mislim koliko sam razumela postavljac preporucuje seks u veLkim kolicinama......
![]()
Računaš na srpski inat i obrnutu psihologiju.![]()
Шта је ово? Тишина неко време. Задовољише се слободним сексом..и сад мирују?
Или су отишли да се слбодно сексају!![]()
hej, хвала на комплименту.od orgijanja ne postizemo da pisemo na temi![]()