SLOBODA MIŠLJENJA NA FORUMU KRSTARICE

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iako sam tek nekoliko meseci na forumu i dnevno učestvujem sa oko 6,5 poruka, veoma sam zaprepašćena bahatim ponašanjem nekih ljudi koji imaju funkciju moderatora.

Prilikom iznošenja svog mišljenja na forumu, njihovo prisustvo mi uopšte nije na pažnji, a pošto se ponašam krajnje pristojno, kao i u RL i inače imam određeni ugled bilo po vladanju ili obrazovanju, smatram da niko nema pravo da mi upućuje uvredljive komentare, a posebno ne neko ko je tu da navodno zavodi red.

Ako ja kažem da "ne plaćam račun u restoranu ako sam u društvu muškarca", na temi o muškom sponzorstvu, ko ima pravo da mi kaže da je moje razmišljanje glupo i da treba da se lečim. To je nažalost bio kao neki supermoderator Rastman, koji mi je nakon uzvraćene uvrede izrekao kaznu zbog navodnog ometanja moderatora.
Moram da istaknem da su mi njegove neke krajnje nevaspitane i vulgarne izjave i ranije privukle pažnju na nekim temama, tako da o njemu imam i od ranije "neko" mišljenje, kao što ga imam i o drugim ljudima, kao i oni o meni.

Ja sad nisam u toku da li je ovaj forum neko privatno vlasništvo, da li ovi ljudi imaju plaćene funkcije i kakva je organizacija, nisam se raspitivala, ali s obzirom da mi organizacija kao kategorija nije strana, naprotiv, ovo mi liči na neku smejuriju.

Mene uopšte ne pogađaju ove "iskompleksirane" opomene i ne vidim razlog da se nekome od njih zaričem časnom rečju da neću napisati ni reč više.
Ovo upućujem osobi pod imenom R, jer nema kome da daje časnu reč ili kako je već rekao.
Što se mene tiče, ako želim da iznesem svoje mišljenje na nekoj temi, izneću ga, ako me neko u tome spreči, polako ću izgubiti svako interesovanje za ovu "papazjaniju", isključivo zbog tzv moderatora.
Čast izuzecima, naravno, mada već rekoh niti obraćam pažnju ko je moderator, a ni ko je kada učlanjen jer za ceo svoj život nisam doživela da me neko opomene za ponašanje, jer vrlo držim do toga.
Pridružujem se naravno izrečenom negodovanju forumaša.

Sto se tice problema oko moderatora, nisam imala i stvarno na tu temu ne mogu nista da kazem. Ali ovo oko placanja prosto moram da prokomentarisem. Pre 2 godine sam upoznala jednog decka koji ce kasnije se ispostavilo biti moja prva i velika ljubav ali to je nebitno. Tada smo se tek upoznali. Upoznali smo se na moru. Setali smo setalistem i ogladneli smo. Stali smo da uzmemo po parce pice za svakoga, medjutim on je imao novcanicu od 20e i ovaj cikica sto je prodavao nije imao da mu vrati, i sad dok je moj novopeceni decko ceprkao po dzepovima da nadje sitnis ja sam izvadila 3e sitno i platila. Tada valjda nije hteo da me napada jer smo se tek upoznali ali sledecih meseci nije propustao priliku da mi kaze kako nikada ne bi dozvolio da ja platim nesto, i kako sam ja prva devojka koja je nesto njemu platila. Od tada sam ponekad cisto malo da ga iznerviram, kad ode u wc kafica, zvala konobara i platila. I bilo je situacija kada nije bio pri keshu i tu bi ja ako mogu uvek pomogla. Sto je po meni potpuno ok i normalno za jednu normalnu vezu. A sto se tice placanja pica na prvom sastanku tu sam za to da plati pice onaj ko je pozvao na sastanak. Ako sam ja pozvala, platicu nema problema.

Ako se u restoranu jede meso, onda sve pada u VODU!

Ako se jede vegetarijanska hrana onda su ti ljudi dovoljno razumni
da ne dizu prasinu oko toga ko ce da placa racun.

A sta ima i da se ide u restoran, kupi obicnu hranu, i kuci pojedes.

Ignorisi neprimerno ponasanje moderatora, ni sekund da se sekiras
zbog takvog neceg! 8-)

tehduduk;bt96513:
ma, sve prodje ... setih se sada kada je mod na krenuo vredjati korisnicu, pa je prepravio postove kasnije da se ne vidi, a na tvrdnje da smo videle ostao nem..
to su stvari koje mene uzasavaju

kao i u realnom zivotu- svuda ima raznih ... oprezno sa svima ... ;)
prepisivanje postova može dase shvati i kao štednja papira :) ili jednostavno reciklaža:):think:

Back