Sloboda Micalovic

Losa gluma????predpostavljala sam da se ne razumes u glumu,ali nisam znala da ne vidis dobro.

Ovde se ja slazem sa njim, jeste joj gluma amaterska, trebalo bi tu jos dosta dosta da se radi i usavrsava ako zeli nesto da postigne.
Dopada mi se uloga u Ranjenom orlu, tu se vidi da je za korak ispred u odnosu na M(j)esoviti brak. Da se razumemo, necu niciji trud i talenat da pocenjujem, ali ima mnogo talentovanijih licnosti od nje, da bi ona dobijala samo pozitivne komentare.

Ovde se ja slazem sa njim, jeste joj gluma amaterska, trebalo bi tu jos dosta dosta da se radi i usavrsava ako zeli nesto da postigne.
Dopada mi se uloga u Ranjenom orlu, tu se vidi da je za korak ispred u odnosu na M(j)esoviti brak. Da se razumemo, necu niciji trud i talenat da pocenjujem, ali ima mnogo talentovanijih licnosti od nje, da bi ona dobijala samo pozitivne komentare
Pa,kada vec tako govoris o njoj,reci nam koja je po tebi glumica talentovanija?

[QUOTEAjde ne budi smesna ako si zaljubljena u nju ne znaci da dobro glumi..pogledaj malo starije filmove i nije ovde stvar ukusa da mi sad nabrajamo branku katic jer je gotivimo..nego objektivno je smesna i naduvana][/QUOTE]
hahahhahhaha....za razliku od nekih ovde prisutnih ja nisam homoseksualac...Pa,ti si smesan,ne mora da znaci ako mi je zena lepa i ako mi se svidja njena gluma da sam zaljubljena u nju...hahahhahah...:rotf::hahaha::hahaha:Ja volim muskarce,tj. jednog muskarca,a nisam u tom fazonu da volim zene,barem ne na taj nacin.

Nemoj da se ljutiš ali meni ona nema to NEŠTO ,čak joj je i lice bezizražajno, nema one magije preko ekrana , ne ume nešto ni da glumi.Sve u svemu meni je ona bezlična ,na žalost surovo zvuči ali s moje strane bar iskreno.

Back