Sloboda kretanja Srbima na Kosovu

Askari

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.604
Kako to da Medjunarodna Zajednica poslije 24 godina od ulaska na Kosovu, jos nije obezbjedila slobodu kretanja Srbima na Kosovu, dok Presevska Dolina ima slobodu kretanja i izjasnjavanja sirom Srbije? Cak i Albanci sa Kosova imaju slobodu kretanja i lijecenja sirom Srbije.
Da li na Kosovu osim Albanaca po kaficima, mogu imati slobodu i Srbi da sjednu i popiju neko pice u Pristini?

Napominjem da poslije demonstracija na Kosovu 1981 godine, su postojali odvojeni korzoi u Pristini i nije bilo mijesanja.

Posto sigurno znate da sam sa Kosova, sreo sam se prije nekoliko godina sa jednim bosanskim Srbinom i on mi je ispricao da seta svuda sirom Bosne. Setao je u Sarajevu i u Mostaru i niko nikoga nije uznemiravao. Zasto Medjunarodna Zajednica pravi od Kosova aparthejd?

Posto sigurno znate da sam sa Kosova, sreo sam se prije nekoliko godina sa jednim bosanskim Srbinom i on mi je ispricao da seta svuda sirom Bosne. Setao je u Sarajevu i u Mostaru i niko nikoga nije uznemiravao. Zasto Medjunarodna Zajednica pravi od Kosova aparthejd?
Шта год напишемо као одговор, звучаће као теорија завере, али је чињеница

medjunarodna zajednica pravi aparthejd. Pa stvarno. Mislis , nije u stanju da obezbijedi slobodu kretanja jer su kosovski Srbi igracka za Vucica a nepozeljan element za Kurtija

AV je kriminalizovao Srbe dole pogotovu ove na seveu sa tim džiberima iz srpske liste koji terorišu Srbe tamo u te 4 opštine i koji su ubili Olivera Ivanovića to vrapci na grani znaju prvo ih je uvukao u te kosovke institucije pa ih je izvukao manipuliše njima kako mu odgovara zbog neformiranja te ZSO koja je samo marketinški trik za njegove unutrašnje potrebe tj.rejting kao evo dobio je nešto epohalno na Kosovu sa druge strane je Kurti koji je takođe jedan šarlatan koji trenira strogoću zarad rejtinga i glumi nekog državnika koji zavodi red na celoj teritoriji Kosova...sranje je tamo kako god okreneš

Na Kosovu se sve vrti oko albanskog jezika. Ako ne znas albanski nisi s njima.
Ali cinjenica je da je kosovski albanski toliko nerazumljiv i sirov da gubi svaku volju za ucenjem, dok albanski iz Albanije je znatno ljepsi i jasniji. Albanci iz Albanije ne vole kosovske Albance zbog seljackog ponasanja i nekulture.

Back