Sloboda grudima

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
50.044
"Mrzim da nosim brushalter i baš me briga ako mi se vide grudi"...kaze jedna starija gospodja...

Sta vi mislite o tome?..da li je nepristojno, ruzno ili pak sasvim ok biti bez brusa svuda i na svakom mestu...

21060445325798806d0d31b146431592_orig.jpg

"Mrzim da nosim brushalter i baš me briga ako mi se vide grudi"...kaze jedna starija gospodja...

Sta vi mislite o tome?..da li je nepristojno, ruzno ili pak sasvim ok biti bez brusa svuda i na svakom mestu...

https://www.b92.net/news/pics/2016/07/27/21060445325798806d0d31b146431592_orig.jpg

mislim da ti je tema bajata i da ju je vreme odavno pregazilo, danas devojke uglavnom idu okolo polugole sa sisama na izvolte. tebi btw predlažem da se apdejtuješ bar na ovomilenijumsku verziju feminizma, izgleda da si ostala zaglavljena negde u kasnim sedamdesetim

Ne bih reko.....
Niko te ne pita.Da kačim slike sa ulice, nekulturno je a tebi ništa ne vredi.

- - - - - - - - - -

mislim da ti je tema bajata i da ju je vreme odavno pregazilo, danas devojke uglavnom idu okolo polugole sa sisama na izvolte. tebi btw predlažem da se apdejtuješ bar na ovomilenijumsku verziju feminizma, izgleda da si ostala zaglavljena negde u kasnim sedamdesetim
Istina.Mada nikad nije kasno da lepo spakuje sise.

Poslednja izmena:
kako mislis Cigana ima u Srbiji, cigana ima svugde , a Venecuela je satkana od ciganolikih likova :))))))

- - - - - - - - - -

latino ciganchice ;)

Do Venecuele nisu stigli, dalek i skup put....

- - - - - - - - - -

kako mislis Cigana ima u Srbiji, cigana ima svugde , a Venecuela je satkana od ciganolikih likova :))))))

Jao, samo nemoj o CIGANOLIKOM LIKOVIMA i njihovom raspredu po svetu....

Deluje RASISTICKI:rtfm:

Back