skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Jer bio na ratisteI da je tako trebalo da postupi u svakom mogućem ratu jer nikad Srbija nije bila bitna, dakle minimalno učešće
Ne, on smatra da je Srbija uticajna i ne smem da pričam više![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer bio na ratisteI da je tako trebalo da postupi u svakom mogućem ratu jer nikad Srbija nije bila bitna, dakle minimalno učešće
Ne, on smatra da je Srbija uticajna i ne smem da pričam više![]()
Hahahahaaaau, pa ja bih odmah raskinula da sam na njegovom mestu!!!
Naravno da neJer bio na ratiste
Moze sloboda govora ako se slaze sa mnom, ako ne onda ne moze, mislim da je posteno
Pun rac junaka sto nikad nisu videli pusku i yebaca sto silje **** u rukuNaravno da ne
Da je bijo drugu bi pesmu pevao
Momak i djevojka pricaju o ww2? Kako zanimljiva veza hahahaaaa.psJao meni je bilo zabranjeno da pričam o drugom svetskom ratu zato što sam rekla da je Srbija trebalo da propusti Švabe a ne da im se suprotstavlja, to je moje mišljenje jbg, zar je bitno
A o cemu ti pricas?Momak i djevojka pricaju o ww2? Kako zanimljiva veza hahahaaaa.ps
Zar je partija važnija od ljubavi?
Ja nemam.A o cemu ti pricas?
Bravo, objasnila si sto je rat glupost.Nekako da se stavi nacionalni identitet iznad živog čoveka.
jeste.Nego, to pocestio radim, izbegavam "nezgodne teme" generalno i onda dodjem do zakljucka da je to kur.ac od odnosa, nevezano za striktno musko-zenske odnose.
kolaboracionistoJao meni je bilo zabranjeno da pričam o drugom svetskom ratu zato što sam rekla da je Srbija trebalo da propusti Švabe a ne da im se suprotstavlja, to je moje mišljenje jbg, zar je bitno
Sta sam ja odje - dvorska luda??Zanimljivo. Vas dvojica ste tako zabavni, stomak me zaboli od smeha, i jedva cekam da procitam te visprene postove.
Not
Pa tako ni zene nisu dvorske lude tebi.Sta sam ja odje - dvorska luda??
Hihihi.Pa tako ni zene nisu dvorske lude tebi.
Ukoliko fizički obračun može da se posmatra kao vrsta komunikacije, t.j. razgovora, onda nemamo.Da li postoje temilice o kojima sa svojom polovinom ne možete da diskutujete jer zaboga imate oprečna mišljenja? Da li postoji išta o čemu dvoje ne smeju da pričaju? Da li imate zabranjene temilice u vezi?