Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Da li postoje temilice o kojima sa svojom polovinom ne možete da diskutujete jer zaboga imate oprečna mišljenja? Da li postoji išta o čemu dvoje ne smeju da pričaju? Da li imate zabranjene temilice u vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je u kom fazonu?nemamo, al se cesto pokacimo oko religioznosti
pa ona je bila religiozna kao tinejdzerka, a i danas ima sweet tooth za religioznost kao filozofiju, za crkvenu muziku. Ja sam bandoglavi sledbenik dijalektickog matrijalizma.Ko je u kom fazonu?
Tako je mankipa ona je bila religiozna kao tinejdzerka, a i danas ima sweet tooth za religioznost kao filozofiju, za crkvenu muziku. Ja sam bandoglavi sledbenik dijalektickog matrijalizma.
naravno, bez dijaloga nema ni razresenja konfikta vec njegovo guranje pod tepih a posle nekog vremena SHTFAli bez obzira što se ne slažemo u mišljenjima, iako je debata strastvena, i dalje smemo da pričamo, NE MOŽE NEKO DA MI ZAPUŠAVA USTA
Da.Da li postoje temilice o kojima sa svojom polovinom ne možete da diskutujete jer zaboga imate oprečna mišljenja? Da li postoji išta o čemu dvoje ne smeju da pričaju? Da li imate zabranjene temilice u vezi?
Koje i obrazloži malo
Mnogo toga...ne smem spominjati krečenje napr.,jer on to ne želi i ne ume raditi, jer zaboga, nije moler po zanimanju. Ustvari... , je jako ograničena osoba.I sijaset drugih stvari, tog tipa.Koje i obrazloži malo
a sto ti njemu zabranjujes? nemoj sad da si ti kao svetica a on 'vakav i 'nakavMnogo toga...ne smem spominjati krečenje napr.,jer on to ne želi i ne ume raditi, jer zaboga, nije moler po zanimanju. Ustvari... , je jako ograničena osoba.I sijaset drugih stvari, tog tipa.
Meni je zabranjeno da u njegovom prisustvu pominjem imena nekih persona, jer ne želi da sa njima ima bilo kakve veze (ne zanimaju ga).
mhm, opasna je manastirkaSto posto mu je nešto zabranjeno
Apsolutno ništa!Ja sam to šta mi smeta raščistila u startu.a sto ti njemu zabranjujes? nemoj sad da si ti kao svetica a on 'vakav i 'nakav
Apsolutno ništa!Ja sam to šta mi smeta raščistila u startu.
Šta?Apsolutno ništa!Ja sam to šta mi smeta raščistila u startu.
Nisam mu "druga mama"," kućna pomoćnica" i ne finansiram njegove hirove i gluposti!Za sve drugo, može dogovor.
Ja ne vjerujem u bigbengJa verujem u univerzum
au, pa ja bih odmah raskinula da sam na njegovom mestu!!!Jao meni je bilo zabranjeno da pričam o drugom svetskom ratu zato što sam rekla da je Srbija trebalo da propusti Švabe a ne da im se suprotstavlja, to je moje mišljenje jbg, zar je bitno