- Poruka
- 20.850
ДаклеМ...................потенцијални алкохолизам..................................пројектујемо на друге!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivicno delo je kad mislis da neki clan Ustava treba da se menja ?![]()
To mozda u Nedodjiji, doleteo si malopre iz iste, pa jos ne mozes da se naviknes na stvaran svet? Vendi i Zvoncica te zavele...
Где сам ја написао да се прети некој личности!?Grafite necu da komentarisem, ali shvati da-
Kada napises grafit gde pretis odredjenoj licnosti, to je PRETNJA, a ne krsenje ustavnog poretka.
И како то, да је тамо неки графит у припиздини усмерен против БоТа - кажњиво дело,
али је твоја "мисао" против Устава легална и легитимна!?![]()
Па зависи где ћеш ту своју мисао да изнесеш!!!Po toj tvojoj logici, protivustavno delovanje je i kad kazes da mislis da treba da se vrati smrtna kazna, ili kad kazes da mislis da Vojvodina ne treba da ima autonomiju. Tebi to deluje logicno?
То би било криминално или терористичко деловање!!!Protivustavno delovanje je kad bi ja sakupio grupu fanatika, naoruzao se, oteo BoTu, i rekao da cu da ga oslobodim tek kad Srbija prizna Kosovo.
Аман човече!!! Па ко би расписао и ко може да распише референдум!? Наравно легални органи државе и какав је ту проблем!?Po tebi bi bilo protivustavno delovanje kada bi se raspisao referendum za promenu Ustava. Svako misljenje koje nije u skladu sa ustavom je protivustavno delovanje. Ti stvarno ne vidis kako je to besmisleno?
Е то већ треба да оцене и процене надлежни органи - барем се тако ради у нормалним државама - с којим мотивом и до којих би последица довела промена Устава!!!I po toj tvojoj logici, ne bih to misljenje mogao da prezentujem ni glasanju na izborima, jer bi tim strankama bilo zabranjenjo da izadju na izbore. Tako da kada bi bilo po tvom, doveo bi drzavu u pravni apsurd- Svaki zahtev za promenu Ustava je neustavan, iz toga sledi da je Ustav nepromenljiv.
Чуди ме да овде ниси употребио реч - ПАРАНОЈА!!!Stvarno imate pogresno misljenje o ovoj stvari, ne mislim to ironicno, vec zaista, preterujete ponekad.
Ово ти је по принципу - ДРЖ'ТЕ ЛОПОВА!!!Ja stvarno ne razumem sta nije jasno u tome, to je elementarna stvar?
Da.
Vidim da imas problem sa prihvatanjem cinjenice da si totalno nebitna manjina u Srbiji.
Da.
Vidim da imas problem sa prihvatanjem cinjenice da si totalno nebitna manjina u Srbiji.
Bicu veoma kratak jer sam takav i s' vremenom,stoga i pretpostavljam da ce tema brzo biti zatvorena
Postavio bih jedno pitanje forumaskim damama i gospodi
Da li mislite da je normalno/moralno/moguce pozivati se na slobodu govora u procesu u kojem branite projekat ciji su temelji postojanja progon,ubistva,silovanja,otmice itd.
![]()
Ne, nego vi imate problema sa prihvatanjem osnovnih etickih vrednosti, ali to je druga tema.
Где сам ја написао да се прети некој личности!?
Написао сам,
али си ти по вашем старом добром обичају - "реално" видео некакву претњу које у ствари нигде нема!!! Пази, чак сам уопотребио исту реч - ПРОТИВ!!!
Али си ти већ направио претпоставку и конструкцију ПРЕТЊЕ!?[/B][/B]
Bicu veoma kratak jer sam takav i s' vremenom,stoga i pretpostavljam da ce tema brzo biti zatvorena
Da li mislite da je normalno/moralno/moguce pozivati se na slobodu govora u procesu u kojem branite projekat ciji su temelji postojanja progon,ubistva,silovanja,otmice itd.
![]()
Ovo bi bilo sasvim dovoljno,hvala.
![]()
Nije naravno. Krsta ti je primer, dobiješ ban na par dana jer samo insistiraš da bilo ko navede početak dokumenta koji je navodno "opasan secesionizam", a u kojem je pisalo da je Vojvodina neotudjivi deo Srbiji. I onda te proglase za secesionistu i banuju. A danas Samardžić lepo kaže na TV da secesionizam nije, kao stav, zabranjen. Dakle em radiš nešto suprotno, em i da si zastupao baš to kaže na TV Gosn Samardžić da nije zabranjeno i da ne postoji verbalni delikt. Ali na Krstarici očigledno postoji....
Ja se za njega i njegove glasače ne bih brinuo. A pogotovo što kad neko viče je jedno, a kad neko viče na nekog iz DSS to je onda nešto sasvim drugo. Svako normalan onda na o ne gleda kao na viku .
Opet brkas pojmove..........Pa ko tebi brani da bilo gde u javnosti kazes da si protiv BoTe?? Pa na hiljade politicara svaki dan pljuje po Boti, neki i na primitivan nacin, pa ih niko krivicno ne goni. Krivicno ce da ih goni samo ako prete BoTi.
I naravno da nije protivustavno delovanje, i nije krivicno delo da ti kazes javno da si za vracanje smrtne kazne, ne znam gde si cuo to, ali to je pogresno.
Kao i sto je pogresno ovo za KiM.
I sto se tice one tribine- naravno da bi ih pohapsili, ali ne zbog protivustavnog delovanja, nego im policija i ne bi odobrila taj skup, pa bi ih pohapsila zbog narusavanja javnog reda i mira.
Stvarno nije protivustavno delovanje kada kazes da je Ustav los, i da treba da se menja. To nigde u modernom drzavama nije krivicno delo.
Opet brkas pojmove..........
verbalne napade i neslaganje sa Botinom politikom,
ne mozes porediti sa pozivanjem na krsenje ustava drzave,
cenjeni Bota je tu da postuje ustav,isto kao i ti,
ako ga on krsi,a ti ga u tome sledis,
sasvim je normalno da ce biti kritikovan,
sto naravno ne moze biti svrstano u zabrane slobode govora,
jos jednom,Bota je tu da sluzi drzavi,i ocuva njen integritet,
a nije drzava Srbija ta koja ce,rasparcavanjem i rasprodavanjem
sluziti Boti za punjenje dzepova,
...........minimalne razlike izmedju to dvoga..........tesko ih je uociti![]()
Naravno,tipicno demokratsko izvrcanje tezaNe brka pojmove,nego se folira!