Sloboda govora

• Začetnik teme Začetnik teme V
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ludopile je divan moderator tamo, gazdarica i gia takodje ali nisu u moguchnosti da budu nonstop tamo...samo im pravite bezveze posao za koji ih niko ne placha...a namerno to raditi je obest, zar ne? Uzmi u obzir da bilo koju od njih kada se pojavi posle tamo to koshta par sati zzivota zbog brisanja...i to realnog zzivota a ne virtualnog...

Ja tebe ne razumem zaista. Ok, drugarice su ti i u redu je..
Ali ako neko necim ne zeli da se bavi, zasto se tim bavi? Carke su uvek prisutne i to se ne moze izbeci i mod je tu da to sankcionise na neki nacin, zar ne?
Pile je super, druge nisam ni primetio iskreno..

Konkretno ono sto se desilo tamo nije produkt namere vec svadja. Da je neko sprecio nastavak svadje pre par dana ona ne bi ni uzela tolikog maha..

I sad tvoja poenta je sta? Da su neki modovi aktivniji, neki su manje aktivni.. Pa zar drugi modovi kao ovde na politici ne brisu postove isto u rl za dz?

Kazzem ti da to nije posao, vech volontiranje. Koliko ko mozze. I to ne treba zameriti. Bilo bi mnogo bolje kada bi svako od nas poveo rachuna o drugima umesto da to rade modovi. Znash ono, chuvaj druge od sebe...
I drugi modovi su super. Iskreno, shta ti ljudi sve dozzivljavaju od korisnika, svaka im chast da se josh time bave. Mada, ima i divnih momenata, naravno. |I divnih ljudi i to u vechini.
Tako da je sve u nuli.

Kazzem ti da to nije posao, vech volontiranje. Koliko ko mozze. I to ne treba zameriti. Bilo bi mnogo bolje kada bi svako od nas poveo rachuna o drugima umesto da to rade modovi. Znash ono, chuvaj druge od sebe...
I drugi modovi su super. Iskreno, shta ti ljudi sve dozzivljavaju od korisnika, svaka im chast da se josh time bave. Mada, ima i divnih momenata, naravno. |I divnih ljudi i to u vechini.
Tako da je sve u nuli.

Htio sam jednom da budem mod, pa mi nijesu dali. Danas sam administraciji zahvalan zbog toga, jer vidim kroz modove na ovom pdf-u kako ponekad moderisanje moze biti pravi pakao.

A i to je volonterski rad, pa zasto gubiti zivce zbog nicega.

Tako da je sve u nuli.

Moguce, za sad nisam imao nikakvog posla s njima sem zezanja. Slazem se za cuvanje drugih i bilo bi ok da se uvek mozemo uzdrzati.. Ali kada neko pocne da te provocira..
Uostalom znas i sama, video sam te par puta na delu :mrgreen:..
Sve u svemu, videcemo sta ce biti..
Ako ne bude nista.. Pa onda, zaista :confused:..

Back