Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Kalimera za predsednika! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sam ja rekao protiv nje???
Paranoja je bolest, ako niste znali...
Kazzi da me volish, aj chik ako smesh![]()
Sta sam ja rekao protiv nje???
Paranoja je bolest, ako niste znali...
ludopile je divan moderator tamo, gazdarica i gia takodje ali nisu u moguchnosti da budu nonstop tamo...samo im pravite bezveze posao za koji ih niko ne placha...a namerno to raditi je obest, zar ne? Uzmi u obzir da bilo koju od njih kada se pojavi posle tamo to koshta par sati zzivota zbog brisanja...i to realnog zzivota a ne virtualnog...
Na trenutak mi se ucinjelo tako. Moja greska.
Pipi rules!
A ovi što kukaju, mogu samo da kukaju.![]()
Kazzem ti da to nije posao, vech volontiranje. Koliko ko mozze. I to ne treba zameriti. Bilo bi mnogo bolje kada bi svako od nas poveo rachuna o drugima umesto da to rade modovi. Znash ono, chuvaj druge od sebe...
I drugi modovi su super. Iskreno, shta ti ljudi sve dozzivljavaju od korisnika, svaka im chast da se josh time bave. Mada, ima i divnih momenata, naravno. |I divnih ljudi i to u vechini.
Tako da je sve u nuli.
Kazzem ti da to nije posao, vech volontiranje. Koliko ko mozze. I to ne treba zameriti. Bilo bi mnogo bolje kada bi svako od nas poveo rachuna o drugima umesto da to rade modovi. Znash ono, chuvaj druge od sebe...
I drugi modovi su super. Iskreno, shta ti ljudi sve dozzivljavaju od korisnika, svaka im chast da se josh time bave. Mada, ima i divnih momenata, naravno. |I divnih ljudi i to u vechini.
Tako da je sve u nuli.
Pa dobro......
uvlakac
a, ja se nikad ne svadjam. Al kad me neko mnogo iznervira a nije u pravu a ja jesam ondak ga zmijozzabim dok se ne preda. Vezzbala godinama na mladjem bratu![]()
Nije lepo napadati nekog u njegovoj/njenom odsustvu, stvar principa.![]()
a, ja se nikad ne svadjam. Al kad me neko mnogo iznervira a nije u pravu a ja jesam ondak ga zmijozzabim dok se ne preda. Vezzbala godinama na mladjem bratu![]()
moj obegao na drugi kontinent
E drugari, bilo je prijatno chaskati s vama, odoh sad da igram Farmtown, propashche mi krompirichi a vi lepo spavajte i lepo sanjajte!![]()
Odoh ja da spavam.
Nocas sam prijatno caskao, pa na trenutak zaboravih da je ovo pdf Politika
![]()