SLOBINO PROKLETSTVO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde da ne bi pali "pro zapadnjaci" u depresiju..evo malo korejske koreografije za dan drzavnosti...a to ne moze svako.:wink:

koryy3.jpg

filatelista:
Što se tebe tiče, pročitao sam više knjiga nego što si se ti puta istuširala. A ako ti ližeš nemačke WC-ove, ne znači da ližu i ostali. Jel još uvek cena 10E po šolji, tako mi pričaju ti naši ponosni Srbi iz Nemačke.
a da ti si tamo sigurno cenjeni kardiolog, zaboravio sam

Nije bilo tebi poruceno, ali ok sad jeste :lol: .

Prijatno uz drol. :lol:

Banshee:
meni su prazni rafovi najjasnija slika iz detinjstva.ono nemas ni hleb da kupis.
i one milijarde.
pa me posalju u prodavnicu,a mene uhvati panika da me ne zezne prodavacica za koju nulu :?
uzas.i redovi...pa svako moze da kupi po litru ulja/kilo secera.....pa ode cela familija,pa brzo trci kuci da ostavis tovar pa drugi krug :neutral:
tuga....
_ducky__by_gadgetsguru-1.png
'41.,зар не?:D

Мене већ хвата носталгија ... :lol: Сећам се какво је весеље било у кући оних јутара кад успем два пута у ред да станем и донесем 2л млека. Тако мала и обична ствар а ми у кући срећни. Е Слобо, Слобо ... Ако ништа друго, научио си ме да поштујем мале ствари.

Ne znam da li primećujete, ali baš komentari s ove teme potvrđuju njen naslov... Tužno, na momente bolesno... Zbog mentalnog zdravlja učesnika, a naročito zbog svog koje je grubo narušeno lupetanjima ovde a i naokolo, tema ide pod katanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back