DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Ти би их много боље водио....
пардон ти их не би водио.......дао би свима све што траже и боли те уво....
Gresis, upravo je milosevic dao sve sto je trazeno od njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти би их много боље водио....
пардон ти их не би водио.......дао би свима све што траже и боли те уво....
Које ратове?
Нисам видела стране војнике на улицама Београда, до 5. маја 2009.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9704633&postcount=60
http://forum.krstarica.com/threads/283264
Ако мислиш на агресију НАТО-а 1999. сваки частан човек, а државник посебно би пружио отпор, без обзира
на војну надмоћ агресора.
Власт је изгубио на највећу могућу превару, од труле коалиције, склепане за ту прилику, зване ДОС, чије је
поједине актере, већ стигла рука Правде, а стићиће и све остале, на овај или онај начин, јер Правда је спора,
али достижна. Нико јој не може умаћи.
Човек је убијен, а само болесници, попут оних који су изашли на "балонијаду", на дан његове сахране, радују
се и сеире, над нечијом смрћу. И њих ће стићи рука Правде. Живи били, па видели.![]()
Kad vec spominjes ruku Pravde - sto se mene tice ona je stigla bar jednog od mnogih kojje je trebalo da stigne.
Mislis na Djindjurinu? Slazem se.
Nisi videla strane vojnike, a izglewda nisi videla ni izbeglice.
Stotine hiljada iz krajine, slavonije, zapadnog srema, sa kosova......
Nisi videla ni ranjene ni poginule...... nije ih video ni milosevic. Nikada nikome na grob nije otisao, nikada ni jednoj majci saucesce izjavio.
Kad vec spominjes ruku Pravde - sto se mene tice ona je stigla bar jednog od mnogih kojje je trebalo da stigne.
Страних војника, '90-их није било, осим '99 на небу, углавном са 10.000 метара.
.
A da, bila su i ona trojica, sa tvoje smešne temeVelike su to trupe
![]()
Slobi najviše zameram to što nas je zavadio sa susednim narodima sa kojima smo imali tradicionalno dobre odnose - Hrvatima,Šiptarima i Muslimanima.
Оно јес, само смешне теме овде на политици, догурају до 4.500 прегледа.
П.С. А наравно ништа ниси одговорио на све остало што сам ти написала. Остао си без текста.![]()
pa ne odgovoram jer si preopštirna, a ne kažeš ništa
prvi bensedini su imali 40 000 pregleda, pa mi sad objasni da je to kvalitetna i poučna tema![]()
Ok, i šta se desilo sa tim tvojim" trupama"?И сад си се ти нашао паметан, да хит тему поредиш са обичном "смешном" темом.![]()
![]()
Ok, i šta se desilo sa tim tvojim" trupama"?
Jesu sejale strah, hapsile, ubijale, stacionirale se u srbiji?
Ili nista od svega toga, ostade sve na tvojoj temi?![]()
Па што си се ти ондаК узбуђАвао око те теме и толике постове исписао, ако је то било толико бесмислено?