Sloba - Sloboda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Које ратове?
Нисам видела стране војнике на улицама Београда, до 5. маја 2009.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9704633&postcount=60
http://forum.krstarica.com/threads/283264

Ако мислиш на агресију НАТО-а 1999. сваки частан човек, а државник посебно би пружио отпор, без обзира
на војну надмоћ агресора.

Власт је изгубио на највећу могућу превару, од труле коалиције, склепане за ту прилику, зване ДОС, чије је
поједине актере, већ стигла рука Правде, а стићиће и све остале, на овај или онај начин, јер Правда је спора,
али достижна. Нико јој не може умаћи.

Човек је убијен, а само болесници, попут оних који су изашли на "балонијаду", на дан његове сахране, радују
се и сеире, над нечијом смрћу. И њих ће стићи рука Правде. Живи били, па видели. ;)

Nisi videla strane vojnike, a izglewda nisi videla ni izbeglice.
Stotine hiljada iz krajine, slavonije, zapadnog srema, sa kosova......

Nisi videla ni ranjene ni poginule...... nije ih video ni milosevic. Nikada nikome na grob nije otisao, nikada ni jednoj majci saucesce izjavio.

Kad vec spominjes ruku Pravde - sto se mene tice ona je stigla bar jednog od mnogih kojje je trebalo da stigne.

Nisi videla strane vojnike, a izglewda nisi videla ni izbeglice.
Stotine hiljada iz krajine, slavonije, zapadnog srema, sa kosova......

Nisi videla ni ranjene ni poginule...... nije ih video ni milosevic. Nikada nikome na grob nije otisao, nikada ni jednoj majci saucesce izjavio.

Kad vec spominjes ruku Pravde - sto se mene tice ona je stigla bar jednog od mnogih kojje je trebalo da stigne.

Страних војника, '90-их није било, осим '99 на небу, углавном са 10.000 метара.

Избеглица је било и видела сам их, с обзиром да избеглице, напуштају оне државе и територије на којима
су егзистенцијално угрожени и долазе у ону државу, у којој се осећају безбедно.
Много избеглица, махом Срба, је протерано са својих имања и станова, слично као и 1941. и уточиште је
пронашло у Србији. Срби и остали грађани Србије, као наравно и владајући режим, пружили су уточиште
избеглима и братски поделили оно што су имали, у време оскудице, под санкцијама Запада.

Рањенике сам видела, пошто је ВМА, као што ти је познато, збрињавао рањенике, махом Србе, са ратних
подручја из окружења.
И мртве сам видела 1999., када нас је НАТО бомбардовао.

Рука Правде је стигла многе и тек ће да их стигне. То је неизбежно.

A da, bila su i ona trojica, sa tvoje smešne teme:mrgreen: Velike su to trupe:lol:

Оно јес, само смешне теме овде на политици, догурају до 4.500 прегледа. :mrgreen::lol:

П.С. А наравно ништа ниси одговорио на све остало што сам ти написала. Остао си без текста. :zper:

Оно јес, само смешне теме овде на политици, догурају до 4.500 прегледа. :mrgreen::lol:

П.С. А наравно ништа ниси одговорио на све остало што сам ти написала. Остао си без текста. :zper:

pa ne odgovoram jer si preopštirna, a ne kažeš ništa:mrgreen:
prvi bensedini su imali 40 000 pregleda, pa mi sad objasni da je to kvalitetna i poučna tema:rotf:

Ok, i šta se desilo sa tim tvojim" trupama"?
Jesu sejale strah, hapsile, ubijale, stacionirale se u srbiji?
Ili nista od svega toga, ostade sve na tvojoj temi?:mrgreen:

Па што си се ти ондаК узбуђАвао око те теме и толике постове исписао, ако је то било толико бесмислено?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back