СЛОБА и МИРА су страдали због одбране СРБИЈЕ

Počelo je to i ranije ali masovno se skandralo policiji da su kerovi u Kolarčevoj.

Pogledaj Munje, msilim da je možda i u Poludelim ljudima zabeležen delić originalne atmosfere.

Pa drugo je film i ta neka kreativna sloboda ako tako moze da se nazove, ali mislila sam, zvanicno?

Ja jedino znam za izraz "psi ili kerovi rata" ali on je univerzalan i ne odnosi se na neku politicku opciju.

Pa drugo je film i ta neka kreativna sloboda ako tako moze da se nazove, ali mislila sam, zvanicno?

Ja jedino znam za izraz "psi ili kerovi rata" ali on je univerzalan i ne odnosi se na neku politicku opciju.
Zvanično su opozicioni demonstranti nazivali policiju kerovima a Poludeli ljudi su dokumentarac.

Zvanično su opozicioni demonstranti nazivali policiju kerovima a Poludeli ljudi su dokumentarac.
pa tako ih svi zovu , navijači , krimosi , klinci,uličari ,popularni muzičari medju mladima ...nekako je taj naziv bio baš catchy što se kaže ,čim je tako dugo ostao popularan u narodu dobrom ,mada je to globalna pojava , uvalili nam englesku huliganski i američku crnačku geto subkuluturu i njihov odnos prema drugovima službenim organima ,umesto da se stoji mirno kao kod Tite,Erdogana i Putina .

Back