SlipKnot ili Stone Sour ? ? ?

ma svi su ti bendovi bili u experimentalnoj fazi,to je normalno za svakog umetnika....pa i Joey ima murderdolls-e pa nije postao medijski popularan kao Stone Sour,samo iz razloga shto je eto,Stone Sour imao srece sa novim albumom i sa komercijalnim uspehom pesme''Throught The Glass''....al o5 da se vratimo na to,da su svi bili i jesu svesni da nikad i ni sa bilo kojim drugim bendom nece postici uspeh kao sa Slipknot-om...shto je i istina....a i nisu izgubili fanove,svako ko je slushao Slipknot nece to prestati zbog Stone Sour-a....

KimLee:
A sto bi okretao drugi list???Onako im je islo odlicno da su nastavili zadrzali bi stare fanove,a ne kao sada prave "tishu" muziku da bi privukli masu.

A štaim sad ide lošo... ?...
Dasad neizvlačim neke teorije i teze... samo polako sinko, za neko vreme ćetise samo kazti... ;)... Vremenomćeš uočiti vezu između svih albuma...
Nebrinise, ijasam bio debelo razočaran kacsam čuo album... al, kad to beše... tacsam imo četrnes, petnes godina...

CobRa-SiC-:
A štaim sad ide lošo... ?...
Dasad neizvlačim neke teorije i teze... samo polako sinko, za neko vreme ćetise samo kazti... ;)... Vremenomćeš uočiti vezu između svih albuma...
Nebrinise, ijasam bio debelo razočaran kacsam čuo album... al, kad to beše... tacsam imo četrnes, petnes godina...
Pa ovako,imam dovoljno godina i imam dovoljno iskustva da uocim rzliku...ja i dalje mislim da se SlipKnot pogorsao i to je to...

Back