- Poruka
- 2.771
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu poslali na dobru adresu..i meni je ova pojava potpuno neshvatljiva...
Sta muskarci misle da ce se desiti kad posalju tako neku sliku najcesce sliku polnog organa?
..inace, to se zaista desava i pre nego sto bloknem budalu prvo se zgrozim a onda mi smesno kad pomislim
kakvih sve bolida ima na ovom svetu..
Tj da li je predmet na slici poželjan ili nijeČešće ovo rade tipovi, ali rade i žene.
A šta im je cilj, pa da primame i privuku na seks, nije nekakva viša misao svakako.
Sad, razlika između seljačine i frajera je samo to da li ste želeli tu sliku ili niste i to je to.
Lepo kaže Jovana Jeremić ne daj mu ****** u startu.Kao i ona priča "zamisli, zvao me u stan odmah na prvom sastanku, seljačina!", da je bio neki na kog je odlepila bio bi seljačina da nije pozvao...
Tako da...
Da ne poveruješ......znaci tacno zamisljam kako bi tekao takav razgovor..
Dakle, stigne slika nacijeg nabreklog g.dina nicim izazvano u inbox neke random izabrane g.dje..
Gdja...jao kako je lep veliki jel tvoj?
Gdin...jeste moj je, svidja ti se, sta bi mu radila?
Gdja..aha, ona velika vena je bas nabrekla umetnicki dojam 10/10...
Gdin...dodji cekam te...i ona se spakuje i ode...![]()
Tj da li je predmet na slici poželjan ili nije
Lepo kaže Jovana Jeremić ne daj mu ****** u startu.![]()
Moze da bude tvoj za 99,99.....znaci tacno zamisljam kako bi tekao takav razgovor..
Dakle, stigne slika nacijeg nabreklog g.dina nicim izazvano u inbox neke random izabrane g.dje..
Gdja...jao kako je lep veliki jel tvoj?
Gdin...jeste moj je, svidja ti se, sta bi mu radila?
Gdja..aha, ona velika vena je bas nabrekla umetnicki dojam 10/10...
Gdin...dodji cekam te...i ona se spakuje i ode...![]()
ja moram da primetim da si postao duhovit od kako si promenio nikMoze da bude tvoj za 99,99
P sta znam stvar inspiracije malo sam se pokrenuo telom i duhomja moram da primetim da si postao duhovit od kako si promenio nik
evo i mi te drugačije posmatramoP sta znam stvar inspiracije malo sam se pokrenuo telom i duhom
I ti si slatkaevo i mi te drugačije posmatramo
možda odelo ne čini čoveka, ali nik..
ma džaba ti to kad se na slici ne vidi sve to baš lepoAli treba imati razvijen ukus za penise.![]()
Prvo selekcija preko fotke.ma džaba ti to kad se na slici ne vidi sve to baš lepo
mora da se vidi uživo i da se opipa
ako ne proradi hemija, džaba svePrvo selekcija preko fotke.
Ali. Rekla bih da sve mora uživo. Ne mali put mi se desilo da mi neko zanimljiv na slikama, a kad se vidimo katastrofa od međusobne interakcije... Ono ajde da idemo kući