Slike vašeg kompa :)

A šta vam znače te novogodišnje sijaličice u crevu, lampioni i ostale gluposti u kućištu kad je ono ionako zatvoreno. :think:
Eto, moj kolega prošle nedelje dao 20 evra za neki dodatni kuler samo zato što sija...

Ali ja nemam nikakve lampione. :lol:

SP_A5868.jpg

SP_A5869.jpg

SP_A5982-1.jpg

Kakva je ono suncajina istorija :hahaha: Kako pre ljudi nisu imali smisla za dizajn,danasnje grafe samo izgled proda :D

Ma da... Boli me
grin_girl-1.gif
da pucam pare na "sijalice"....
Ionako se ne vide u kućištu.
Moje kućište sija i bez kulera od cca 20 evra na graf. karticama od cca 100 evra
gdjoze-1.gif

Na kraju... Odeš kod kineza, kupiš metar onog svetlećeg creva za 200-300 din i eto rešenja.

Ma da... Boli me
grin_girl-1.gif
da pucam pare na "sijalice"....
Ionako se ne vide u kućištu.
Moje kućište sija i bez kulera od cca 20 evra na graf. karticama od cca 100 evra
gdjoze-1.gif

Na kraju... Odeš kod kineza, kupiš metar onog svetlećeg creva za 200-300 din i eto rešenja.

Ma salim se :D Ja imam teski krs od kompa,mozda i najgori na forumu,nemam ni sijalice... :super:

Meni je baš odlična ventilacija kućišta, po vrućinama su mi baš niske temperature čak i pod opterećenjem. Mjerio sam u everestu.
Pod opterećenjem je otprilike ovako
Proc 35
grafika 45
ploča 35
nort bridž 40
HDD 30.
Kućište je CM elite 332. Baš je dobar ventilacioni sistem ima: kuler naprijed koji uduvava i iza koji izduvava, tako da dođe praktično vjetar kroz kućište.:)

Back