Slike pravih muškaraca (nas) :rumenko:

ama ništa zato, računam umećeš da na pravi način iskažeš svoju zahvalnost ako nam se nekad putevi ukrste:malav:
nego se bojim da si postavio visoke kriterijume za početak, pa sad niko da se okači dok se bar malo ne napuca:(
a mi žemske stvarno ne padamo na to
d040.gif
evo, možete ako ne smatrate da ste dovoljno mišićavi da napišete koju ste jednu knjigu pročitali u poslednjih godinu dana, pa da i to uzimamo u obzir
a014.gif

ama ništa zato, računam umećeš da na pravi način iskažeš svoju zahvalnost ako nam se nekad putevi ukrste:malav:
nego se bojim da si postavio visoke kriterijume za početak, pa sad niko da se okači dok se bar malo ne napuca:(
d040.gif
evo, možete ako ne smatrate da ste dovoljno mišićavi da napišete koju ste jednu knjigu pročitali u poslednjih godinu dana, pa da i to uzimamo u obzir
a014.gif

...i ja sam to pomislila :aha:

d040.gif
a014.gif
Naravno zaboga to ne mora ni da se dovdi u pitanje :heart: Pa ako se već ukrštamo da to vredi nečemu :rumenko:
Pročitao sam zadnje Piknik kraj puta - Arkadij i Boris Strugacki, ima jedno mesec i po dva :rumenko: ali ne stiže se realno, šta da se radi...
E' pa ako vam se ne sviđa da ne postavljam više onakve fotke nego nešto s knjigom i sl. :heart:

Back