Slike imovine forumaša i forumašica (gajbe, kola,mačke, kučići, krave, ovce, konji)

Imala sam papagaja pa je preminuo, imala sam ribice pa su iskakale iz akvarijuma, imala sam vrapcica pa ga mama usisala, imala sam kornjachu, imala sam zeku pa je piskio po stanu, pa ga odneli na selo, i tako.
Sad imam bernardinca Pufija :heart: :p

izvini stvarno...ali

hahahahhahahah....
mislim nije smijeshno...
misim jeste...:)

ja sam imala kornjace i one ribice cistace...i onda su kornjace pojele ribice kad sam zaboravila da ih nahranim...slucajno...dva dana :mrgreen:

nije moj ali se neko potrudio :klap:

screenshot-1.png

Zove se Ural po drugarici, kojoj je rusko poreklo. Jos je mali malenko.
A uskoro cu ti poslati fotku jedne mace te drugarice. Preslikana tvoja macka.

Ivankica nasa draga:heart:
miss her
ae sibni slikicu njene mackice, prosto je diiiiivna:heart:
a prica vezana za nju je totalno luda... nasao ju je nas drug, pokupio sa ulice i igrao se sa njom
kada je krenuo ciku, hteo je da je ostavi na ulici
Ivana pukla
ondaK smo uzele macu i ponele je sa sobom
prvo vece koje je provela kao 'nasa' macka bilo je u kutiji za cipele, umotana u neku staru majicu, na cipelarniku isred mojih vrata
sutradan je Ivanka odnela sa sobom, i ja je od tada nisam videla:(
ali ti je gospodja to sigrno ispricala vec:mrgreen:

Posle one insinuacije o uvredi na "slikama", moram da bidnem :D! Kolega drago nas je da ste još uvek slobodni, i da niste prešli u svirače klavira (čujem da ima toga dosta, kako juče tako i danas i večeras), zabrinuo sam se za Vas juče par puta :D!

kolega,pa ljudi smo....prisustvovao sam juče manifestaciji u kojoj je omladina pokazala da neće sodomu i gomoru na ulicama,ali ne učinih ni jedno krivično delo :) prosto prezirem nasilje....

Back