Khun Buca
Zainteresovan član
- Poruka
- 420
Ma slažem se sa tobom, ja sam na tvojoj strani, naravno....ali ipak. Ja sam počeo pa prestao da postujem fotke na "Slike sa putovanja" jer ne vidim poentu da se postiraju fotke bez ikakvog opisa ili objašnjenja šta je na slici. 99.9% tih slika nema nikakvu umetničku vrednost da bi bile postirane kao samo fotografija. Znači to mi smeta i ne učestvujem.Svakako se slažem oko poštovanja i druženja ovde, i naravno da poštujem pravila foruma, niti sam ikada dobio neku kaznu ili šta god.
Problem je sto moderatori (naravno ne svi) koji nemaju šta da kažu na temi, postuju neke generičke gluposti koje nikoga ne zanimaju (pretpostavljam u cilju održavanja teme) i onda nekako naše postove cine manje važnim.
…jednostavno, ovde sam da podelim svoje iskustvo, i da vidim i uživam u iskustvima ljudi koji imaju slična interesovanja..
Za sada se osećam da nisu zaslužili da dobiju puni format, a ako neko od forumasa želi više slika ili informacija o odredjenoj destinaciji, rado ću podeliti na neki drugi način a da ne krsim pravila foruma.
Što se tiče random slika sa neta, i to mi smeta, pogotovo mi smeta kada se ne označi da je random slika sa neta, i verovatno će mi još više smatati i sad ove AI generisane "fotografije" koje će sigurno preplaviti forume ovde. To ipak više razumem zašto modertori postiraju, u protivnom bi diskusije, pogotovu ovakve kao putovanja, zamrle prilično brzo. Jer prvo koliko ovde ljudi stvarno učestvuje, drugo koliko od tih koji učestvuju su neki frekventni putnici, treće i da jesu, koliko su zainteresovani da fotografišu....i tako dalje. Bez tih random slika ova diskusija možda ne bi zamrla ali bi bila mnogo sporija, zato se objavljuju i prilozi sa neta. Jeste da možemo svi da ih pročitamo na netu ali nam možda i promakne neki zanimljiv.