slike forumasa

08072007122-1.jpg

@Toplessica
To je Kung-Fu Jareci stil, potice sa Tibeta. Inspiraciju sam nashao u kanalizaciji, bacajutji pish kroz polomljen shaht. A hteo sam da zadivim komisiju NASA, da me prime kao astronauta, za misiju na Mars 2019.

Kad_LupimLupim:
@Toplessica
To je Kung-Fu Jareci stil, potice sa Tibeta. Inspiraciju sam nashao u kanalizaciji, bacajutji pish kroz polomljen shaht. A hteo sam da zadivim komisiju NASA, da me prime kao astronauta, za misiju na Mars 2019.

A ja sam pomislila da si mnogo mrsav i suvise prosecan pa si hteo nesto da napravis od svog izgleda a nisi imao veliki izbor i to je bio poslednji pokusaj brice da od guzice napravi lice.

pazi ovog zgodnog
prvo tamo nakacio sliku...sam...lep...nema sta
i sad dosao ovde i odma nakacio sliku sa devojcicom
e jesi cu.pishka, majke mi

ko zefira si
tako ona kaci slike sa deckom

trachara:
pazi ovog zgodnog
prvo tamo nakacio sliku...sam...lep...nema sta
i sad dosao ovde i odma nakacio sliku sa devojcicom
e jesi cu.pishka, majke mi

ko zefira si
tako ona kaci slike sa deckom

Ne nego su mi samo te dve bile u albumu na photobucketu...Inace ta devojka vise nije ovde,i ne pricam koliko sam lud za njom jer nisam...

Struja:

Ne zaljubljujem se lako...nema sanse...budu mi drage i lepo mi je sa njima,i kao mi znace ...ali malo se podzapamo,meni nije nikakav problem da se vise nikad u zivotu ne cujem sa njima...i to smeta svakoj...bzvz...I da...svaka me gusi,ali svaka bukvalno...Neke su se cak tripovale da mi brane da izlazim...ljubomora...ufff...

Back