Slike Clanova (crnogoraca)

• Začetnik teme Začetnik teme Gun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Balkankan.jpg

E ja sam vam ovaj drugi sleva......, chiti ja.....

Bogami ja sam pogresio ti si bas sirogrudna i veoma lepa . Jesi udata, u vezi............?

A i ovaj strucnjak sto je postavio temu.....

"Slike Clanova (crnogoraca)"

Ko da je *****.Ko da samo Crnogorci mogu da postavljaju slike. Ili je ono prvo ili onaj ortodoksni djetic koji jos uvek misli da su zene - podvrsta..........

Mis'm nemo se ljuti ali stvarno tako stoje stvari.....

ajd laku noc.........., mora se radi sutra......., a ko se radi ne boji se gladi........

Bogami ja sam pogresio ti si bas sirogrudna i veoma lepa . Jesi udata, u vezi............?

A i ovaj strucnjak sto je postavio temu.....

"Slike Clanova (crnogoraca)"

Ko da je *****.Ko da samo Crnogorci mogu da postavljaju slike. Ili je ono prvo ili onaj ortodoksni djetic koji jos uvek misli da su zene - podvrsta..........

Mis'm nemo se ljuti ali stvarno tako stoje stvari.....
.
:dash: :hahaha:

Vrlo postujem sve zene. Tako da nebi bilo.

Poslednja izmena:
Grof je rasprodat koliko vidim zato drage dame (djevojke) dajte sansu i drugima, ako ne nista a ono da malo popricamo, da razmijenumo po koju ljucku, onako bez veze da recem, popricamo u slobodnom vremenu posto smo svi "nesto zauzeti" dja´ole,
Jeli slika obavezna? Da se lazemo ili da stavimo "pravu sliku"?!

shta god hocesh shpanac... mozesh da prichash nevezano za fotku... mozesh da stavish svoju, tudju, ili da je ne stavish uopshte, mislim, koga briga na kraju krajeva da li lazesh i zashto, ili, koga ce biti briga i ako si iskren...:)

Cus tudju? Ada necemo se skrivati. A, kad bolje pogledam koga je briga za koga i iskren da budem, sto bi i mene bilo briga. Los pocetak, jako los!! Da pricamo? Na koju temu? Nesto o Citadeli, Starom gradu, Becicima..... o cemu? Ne, ja vala o politici necu.

Poslednja izmena:
Cus tudju? Ada necemo se skrivati. A, kad bolje pogledam koga je briga za koga i iskren da budem, sto bi i mene bilo briga. Los pocetak, jako los!! Da pricamo? Na koju temu? Nesto o Citadeli, Starom gradu, Becicima..... o cemu? Ne, ja vala o politici necu.

opusti se shpanac i prichaj o chemu hocesh...:) shto se mene tiche ja svakako pricham samo o onom o chemu mi se pricha, a politika je tema u kojoj sigurno necu uchestvovati... religija takodje... izbegavam sve shto moze da me smori ili iznervira, a to umeju da budu i naoko sasvim bezazlene teme poput ovih koje si ti naveo... a ima nas raznih ovde, pa o chemu god da ,je rech naci ce se neko da se raspishe...;)

Back