Slichnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne ide , ja i prvi smo bili ko dve strane ogledala. I po horoskopu i po svemu. Klanje bez granica. Pobedio je naravno , ipak je bio gori skot od mene.
Ali kad izgubish , vishe se ne q-cis nego se povucesh i naucish na gresci da budesh bolji od nesudjenog ucitelja.

Derer:
Svi kao kad su sa nekim imaju vishe-manje podooosta dodirnih tachaka...
Da li ste nekada bili sa nekim ili bar znate za slushaj da se dvoje..ono slazu u skoro apsolutno svemu...sve vole isto,istu vrstu muzike,hranu,filmove,stavovi,pogled na svet,zivot,politiku,umetnost,estetiku..bla,bla,bla...sve do nekih banalnih sitnica...ali nije u pitanju "usiljeno"kao fora zele da bude isto pa jedno od njih laze,nego je stvarno tako.
Shta mislite,da li to "ubija" odnos na duze staze jer su previshe slichni,ili je upravo kvalitet koji se trazi?
pa bilo je tu nekih bas slicnih, ali se pokazalo da je to nebitno za odnos, u stvari jedino mi je od navedenog vazan pogled na svet, zivot, da je onako, poprilicno slican

ja znam dvoje koji se toliko trude da budu isti da to prosto smara sve okolo
najvise mi idu na zivce sto kad jedno pali cigaretu odmah pali i za ovog drugog i dodaje mu
ja pitala jednom: yebote sto on mora sad da pu.shi kad i ti? mozda mu se ne pu.shi
ona kaze: pu.shi mu se, pu.shi mu se!
:D
e svasta

:D
e onda se njoj stalno pushi pisha
posto ona tako stalno
a i on!
i tako sedis sa njima a oni samo pale pljuge i dodaju se
jos ako se namontiras nesto izmedju njih, nayebo si!

Back