Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 923
Opet nesreca ovaj put mi deluje da vozac zaspao.Problem je sto gazde teraju radnike da voze do iznemoglosti i umorni i neispavani.Jedno dete poginulo drugi povredjeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хорор. Зар није правило да буду два возача баш из тог разлога."Išli su kombijem za Srbiju, vozio je trener"
Dečak L.P. (16) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu kada se iz za sada nepoznatih razloga prevrnuo kombi kojim se vraćao sa svojim vršnjacima sa takmičenja u džudou. Njegov brat blizanac zadobio je povrede i nalazi se u bolnici u Novom Sadu. Novinari "Blica" na mestu nesreće zatekli su oca stradalog mališana koji nam je u suzama rekao da mu je jedan sin poginuo, a drugi povređen.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...u-suzama-decak-16-poginuo-njegov-brat/y6np9kn
Pa bolesni novinari sve koriste....Kako u srbiji mogu da idu za srbiju?![]()
Gazde stede da ne placaju 2 vec 1 urnisu do besvesti.I to nije samo u transportu vec u svakom poslu gledaju da plate 1 namesto 3 koliko je potrebno.Хорор. Зар није правило да буду два возача баш из тог разлога.
Gazde su zlo svuda na svetu za 1 eur bi nas rastopili u casi vode.Zato ako se ikako moze covek treba za sebe da radi i nadje biznis da nije odgovoran o zlim gazdama i da ne radi 3 smene za 1 platu.Zato ja kažem da neću više da radim i kao vozač kamiona i utovar, istovar. A oni traže sve. Kao da posao vozača nije posao i kao da nije težak i dovoljan. Treba zakonom zabraniti da vozač radi druge poslove. Ali govna neće da zaposle pomoćnika kao ranije. Hoće da im vozač bude rob za sve. Čak i 300.000 da me plate, opet ću biti umoran posle fizikalisanja. I mogu da ugrozim i svoje i tuđe živote. Ne znam čemu onda služi tahograf. Zapamtite ovaj komentar i delite svima.
I u privatnim kolima treba tahograf.
A zaspao od umora u 4 ujutro to su gadni sati ja to nikada ne vozim bolje prespavat pa krenut.Ali sta ce trener neko mu naredio da vozi da ne ostanu na spavanju.Eh sto ti je zivot ,50 eur po osobi vredan.Dva vozača jedan spava drugi vozi. Ovom jednom se prispava za volanom i spavaju obojica.
I iz ove cele tvoje boljsevicke price o zlim gazdama i stvarnih informacija u vezi ove nesrece moze da se zakljuci da si promasio otvorena vrata.Sve vise nesreca,neduzni ginu,umor,veliki zahtevi za zaradama.Zivot preskup i ljudi moraju rintat celi dan da prezive.Da je iole normalno da se normalnim radom moze preziveti ne bi bilo toliko nesreca.
I taj trener je verovatno bio preuomoran nema veze ko je vozio uglavnom od umora dolazi do dekoncentarcija.