Sledeci susret

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pojeo sam zadnju bombonu iz poklona od srca datog sedeli smo ne znajuci da ce trenuci ispariti ne zato sto mi to zelimo nego u stanju stvari nismo planirani dodirnuli smo se i to je bitno naucila si me da pisem iz toka misli i ova pesma je to rasterecenje nerobovanje rimama ali ne mogu ni obavezama robovati to je zivot svesnija si ga od mene al protiv necega u sebi ne mogu gledam kako mi izmices polako i pitam se koliko daleko dal najdalja tacka moze biti neuhvatljiva kao sto je bila pre tvog dolaska kada nisam bio svestan tvog postojanja brisanje nije moguce na istoj ravni samo ce izvirati secanja a tragedija ce se potirati voljom za zivot moj je blizi kraju al vera da ce se duse sretati ne napusta me i s tim nadanjem cu ici dalje a ovo sto nas razdvaja nastavice da postoji taj zid barijera prekidanje misli i zblizavanja uslovljeno nerazumevanjem faktora koji nikad nece osetiti ono sto me je u tim trenucima opcinilo i zahvalan sam im na tome to je nas interni osecaj i nije za siri auditorijum konzerviracu ga i vaditi po potrebi u trenucima ocaja taman da prezivim do sledeceg susreta u vecnosti

IMG_20210411_093344.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Back