- Poruka
- 49.985
Ako nas slučajno, namerno nisu pozvali na Slavu, porodicno, komšijsko veselje, ovo je pravo mesto da otvorimo dušu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слава није повод да се преждера и напија, већ испоштује одређени светац и његова жртва. То што је наш народ отишао у духовну сељану је друго. Ја који нисам никакав верник ил' ај да кажеш неки просечан славим славу. Пошто је јелте' мрсна направи се ту свега, али управо због таквих као ти који ми ту дођу да се наждеру и напију. И нека, ред је јел'. Ја циркам са зачеља стола и само их гледам како трпају у мешине.Svetog Nikolu proveo kuci, a bas sam prosle godine bio fin.
Nabadao samo velike parčice ribe, pojeo pola ovala belolučane paprike...
Baš mi nisu jasni što sam otpao sa spiska![]()
Kako vi moralne gromade kenjate.Слава није повод да се преждера и напија, већ испоштује одређени светац и његова жртва. То што је наш народ отишао у духовну сељану је друго. Ја који нисам никакав верник ил' ај да кажеш неки просечан славим славу. Пошто је јелте' мрсна направи се ту свега, али управо због таквих као ти који ми ту дођу да се наждеру и напију. И нека, ред је јел'. Ја циркам са зачеља стола и само их гледам како трпају у мешине.
vojvodo na slavu nema pozvan nepozvan , ima da se ispoštuje gost i to jeШта хоћеш да кажеш, да желиш да фураш тамо где си непозван?
ne sme, i to je prilika da se uvale neki dosadni rodjaci..ja koliko znam , na slavu i imenden se ne kani , jedino,veče pre slavskog dana , kane se najbliži rođaci na večeru, i to se naziva_kana_, a na sam dan uveče čekaju se gosti , pa ko došo dobro došo
nepisano pravilo na dan slave ne sme se odbiti gostoprimstvo
Па што бих ишао негде ако знам да не могу очима да ме виде?vojvodo na slavu nema pozvan nepozvan , ima da se ispoštuje gost i to je
ti kao gost možeš da biraš gde bi da odeš , a domaćin ne može da pravi listu gostijuПа што бих ишао негде ако знам да не могу очима да ме виде?
Друже на славу ти не долази курта и мурта, фаилија и пријатељи од тебе и жене и то је то.ti kao gost možeš da biraš gde bi da odeš , a domaćin ne može da pravi listu gostiju
Otvori se balon rakije, baci cep kroz prozor i nema kuci dok se ne popije
familiju pozoveš na večeru veče uoči slave , a kurto i murto dolaze na dan slaveДруже на славу ти не долази курта и мурта, фаилија и пријатељи од тебе и жене и то је то.