Slavno Nepoželjni

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Senna

Final lap
VIP
Poruka
49.985
Ako nas slučajno, namerno nisu pozvali na Slavu, porodicno, komšijsko veselje, ovo je pravo mesto da otvorimo dušu 🤣

dosada-1.jpg

Svetog Nikolu proveo kuci, a bas sam prosle godine bio fin.
Nabadao samo velike parčice ribe, pojeo pola ovala belolučane paprike...
Baš mi nisu jasni što sam otpao sa spiska 😐
Слава није повод да се преждера и напија, већ испоштује одређени светац и његова жртва. То што је наш народ отишао у духовну сељану је друго. Ја који нисам никакав верник ил' ај да кажеш неки просечан славим славу. Пошто је јелте' мрсна направи се ту свега, али управо због таквих као ти који ми ту дођу да се наждеру и напију. И нека, ред је јел'. Ја циркам са зачеља стола и само их гледам како трпају у мешине.

Слава није повод да се преждера и напија, већ испоштује одређени светац и његова жртва. То што је наш народ отишао у духовну сељану је друго. Ја који нисам никакав верник ил' ај да кажеш неки просечан славим славу. Пошто је јелте' мрсна направи се ту свега, али управо због таквих као ти који ми ту дођу да се наждеру и напију. И нека, ред је јел'. Ја циркам са зачеља стола и само их гледам како трпају у мешине.
Kako vi moralne gromade kenjate.
Nekad su se slave slavile po tri dana, zakuju se vrata i nema izlaza dok se sve ne popije i pojede, a sad zamerate gostima sto su dosli da se malo pocaste.

Back