andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.323
ja se cudim da je i toliko izdrzala u braku,mogla je i ranije da ga ostavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni sad ga ne bi ostavila da je neka krpa nije uzela da se zakrpija se cudim da je i toliko izdrzala u braku,mogla je i ranije da ga ostavi
Tačno sam znao da je o njemu reč.
pa ona ne izgleda uopste lose
ja se cudim da je i toliko izdrzala u braku,mogla je i ranije da ga ostavi
mozda deca nisu njegova?И ја кажем, што се удавала, трошила своје време и његове паре
O cemu pricas ne mora da se kupa 10 dana moze da napuni vilu piletinomA naći će Haris neku lako ,par tretmana, spa, frizer, kozmetičar, ako treba malo pastičar, šoping u Milanu.... i eto nove , lepše i mlađe Meline.
Ima mesta za još dece u toj vili na Senjaku .![]()
ma to za mladu , ne za njega on je TOP.O cemu pricas ne mora da se kupa 10 dana moze da napuni vilu piletinom
Nisam je zagledao uopste niti me zanima nijedna spodoba koja promovise raspad porodice a tek pljuvanje bivsih iz koristoljubljapa ona ne izgleda uopste lose
Ja cu da mu dam ako ne nadje nista do prvog majama to za mladu , ne za njega on je TOP.
pa mislim da se ona nije uopste ni oglasavala?Nisam je zagledao uopste niti me zanima nijedna spodoba koja promovise raspad porodice a tek pljuvanje bivsih iz koristoljublja
Od nje je pocelo da njega tovare,nikad se on nije exponirao ni pricao o intimipa mislim da se ona nije uopste ni oglasavala?
Treba svoju generaciju da trazi a ne mladje sponzorushe.On nije normalan.
Pa sam trazi Djavola.
sta trazis to i dobijes (: valjda je mislio da brak sa 30 mladjom nema cenu? ima i to skupu.Treba svoju generaciju da trazi a ne mladje sponzorushe.