ilovedoggos
Aktivan član
- Poruka
- 1.956
Sve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meden jeSve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu? Pogledajte prilog 1083362Pogledajte prilog 1083363
Ima izuzetakaMada, čuo sam da se neka žena udala za roze boju, tako da...
Maca je nesto tuzna.Sve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu? Pogledajte prilog 1083362Pogledajte prilog 1083363
Jadna zivotinja,nesmije dohvatit pastetu.Strah je da se ne zapali od ove svijece.Sve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu? Pogledajte prilog 1083362Pogledajte prilog 1083363
Ja lično ne slavim, jer bukvalno ne slavim ni moj. Em životinje ni ne znaju šta je to, već su zbunjene. Mislim da im nije prijatno kad je buka i sveće oko njih, stresira ih. Ali nemam ništa protiv da se ljubimcu kupi hrana i ostalo za taj dan..Neko nemoze imati dijete,pa uzme nekog ljubimca.Ja npr.dopisivala sam se s jednom zenom.Bolesna je.Dva sina,ne dolaze.Ima psa i kaze da joj je on utjeha neka.Stalno uz nju.
Koliko su ljudi usrecili.Macke i psi.
To postane ko clan porodice.
Maca je nesto tuzna.
Jadna zivotinja,nesmije dohvatit pastetu.Strah je da se ne zapali od ove svijece.
Ni ja jer nemam ljubimca,a ni svoj.Samo poklon kupim.Ja lično ne slavim, jer bukvalno ne slavim ni moj. Em životinje ni ne znaju šta je to, već su zbunjene. Mislim da im nije prijatno kad je buka i sveće oko njih, stresira ih. Ali nemam ništa protiv da se ljubimcu kupi hrana i ostalo za taj dan..
Lepo..Ja imam nimfe. Koje je tvoje vrste bio?Papigu sam imala.
Lepo..Ja imam nimfe. Koje je tvoje vrste bio?
maca je hit ..stavili joj svecu u konzervu sa hranom i .kako sada da jedeSve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu? Pogledajte prilog 1083362