Slavljenje rođendana ljubimcima?

ilovedoggos

Aktivan član
Poruka
1.956
Sve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu?
Screenshot_20220111_231842.jpg
Screenshot_20220111_232259.jpg

Neko nemoze imati dijete,pa uzme nekog ljubimca.Ja npr.dopisivala sam se s jednom zenom.Bolesna je.Dva sina,ne dolaze.Ima psa i kaze da joj je on utjeha neka.Stalno uz nju.

Koliko su ljudi usrecili.Macke i psi.

To postane ko clan porodice.

Sve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu? Pogledajte prilog 1083362Pogledajte prilog 1083363
Maca je nesto tuzna.

Sve više je na društvenim mrežama aktuelno slavljenje rođendana ljubimcima. Prave im torte, kupuju poklone, neki ih i oblače. Da li vi obeležavate rođendan ljubimcu? Pogledajte prilog 1083362Pogledajte prilog 1083363
Jadna zivotinja,nesmije dohvatit pastetu.Strah je da se ne zapali od ove svijece.

Neko nemoze imati dijete,pa uzme nekog ljubimca.Ja npr.dopisivala sam se s jednom zenom.Bolesna je.Dva sina,ne dolaze.Ima psa i kaze da joj je on utjeha neka.Stalno uz nju.

Koliko su ljudi usrecili.Macke i psi.

To postane ko clan porodice.

Maca je nesto tuzna.

Jadna zivotinja,nesmije dohvatit pastetu.Strah je da se ne zapali od ove svijece.
Ja lično ne slavim, jer bukvalno ne slavim ni moj. Em životinje ni ne znaju šta je to, već su zbunjene. Mislim da im nije prijatno kad je buka i sveće oko njih, stresira ih. Ali nemam ništa protiv da se ljubimcu kupi hrana i ostalo za taj dan..

Back