Razmišljao sam da u dvorištu napravim malo rustičniji izgled sledeće godine, napravim kamenjar sa biljkama koje idu uz njega. Ali u tom delu mi se nalazi i slavina pa sam pomislio kako bi bilo zgodno da i nju nekako ukopim u taj izgled. Jedna od opcija je da posadim neku biljku koja bi je zaklonila, a druga opcija za tu slavinu u vrtu jeste da kupim neku malo lepšu. Ovo ispod je jedna od kandidata.
[/URL]
slika pruzeta sa sajta mojekupatilo.com
E sad ima još nekih na netu sam našao koje imaju oblike životinja.

slika preuzeta sa sajta probeton.rs
Sad ove sa druge slike su mi pomalo kičaste, jer nesviđa mi se baš taj fazon sa životinjama, a vidim i da se na njima dodatno navrće redukcija za baštensko crevo. Znam da je opcija sto ljudi i sto ćudi, pokazivo sam ove slike i stranice poznanicima ali evo i ovde da pitam šta vi imate predložiti. Ona varijanta sa najružnijom mogućom slavinom otpada, bez obzira koliko jeftina bila.

slika pruzeta sa sajta mojekupatilo.com
E sad ima još nekih na netu sam našao koje imaju oblike životinja.

slika preuzeta sa sajta probeton.rs
Sad ove sa druge slike su mi pomalo kičaste, jer nesviđa mi se baš taj fazon sa životinjama, a vidim i da se na njima dodatno navrće redukcija za baštensko crevo. Znam da je opcija sto ljudi i sto ćudi, pokazivo sam ove slike i stranice poznanicima ali evo i ovde da pitam šta vi imate predložiti. Ona varijanta sa najružnijom mogućom slavinom otpada, bez obzira koliko jeftina bila.