SLAVILAND

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljubo_001
Original postavio Parsifal
Идеја сама по себи није лоша, међутим смешно је у Словене убрајати Босну и Херцеговину, Хрватску, Пољску и Украјину иако они - научно гледано, спадају у ту групу.

a ti misliš da su samo pravoslavci Slaveni ili šta?
Не таман посла, па навео сам у цитату да Босанци, Хрвати, Словенци, Пољаци и Украјинци научно гледано припадају Словенима. Међутим у пракси под Словенима се рачунају само православни народи, и та подела није намерна већ је условљена историјским догађајима јер су се у сукобима са православним народима Хрвати, Словенци, Пољаци и Украјинци увек сврставали на страну католичких, а Босанци на страну муслиманских држава.

Уколико би се идеја остварила, онда би (за Србију) то била копија Југославије у којој би Словенци, Хрвати и остали владали Србијом и пљачкали њену привреду.

Dača Niš
Ja sam se pridružio grupi.... Što da ne ... BiH i onako treba da se ujedini sa Srbijom i Crnom Gorom i da tako zajedno uđemo u Evropu!
Ма не долази у обзир, нека они иду у католичко-муслиманску Европу са Словеницма и Хрватима, а Србија ће без њих процветати. Наравно, пре тога је неопходно променити антисрпски режим, како би престале пљачке и распродаја фирми Словенцима и Хрватима, што је предуслов да Србија започне привредни развој.

Pozdrav svima, na facebook-u je otvorena grupa prijateljstva potomaka SLAVENA, pridružite se i vi, zove se SLAVILAND

:)

БЕЛАРУСЬ – BELARUS
BOSNA I HERCEGOVINA - БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА – BOSNIA AND HERZEGOVINA
БЪЛГАРИЯ – BULGARIA
HRVATSKA – CROATIA
ČESKO – CZECHIA CZECH REPUBLIC
ŁUŽYCA - ŁUŽICA - LUSATIA
МАКЕДОНИЈА – MACEDONIA
ЦРНА ГОРА – CRNA GORA – MONTENEGRO
POLSKA – POLAND
РОССИЯ – RUSSIA
СРБИЈА – SRBIJA – SERBIA