slava kumunizmu

Između ostalih i ja...
Pošto ti je sada provociranje (bez ikakvog razloga, čovjek otvori temu da bi provocirao, zahebavao itd.) simpatično, a ko se ''upeca'' je ''osjetljiv :lol:''...pa čisto ako se uloge jednom zamjene...da vidim tvoj komentar tada.

Pa ako bude ovako bezazleno, biće u redu, ali ako bude u maniru do sad vidjenih prostačkih provokacija...videćemo.;)

Pa ako bude ovako bezazleno, biće u redu, ali ako bude u maniru do sad vidjenih prostačkih provokacija...videćemo.;)

Pa mogu ti reći da je provokacija iz uvodnog teksta prostačka sa nivoom intelektualnog prostakluka što je još gore od onog sirovog ali jasnog prostakluka o kojem govoriš.
Stvarno imaš duple standarde jer treba da znaš da ima još ljudi sem tebe i dotičnoga sa nekim solidnim nivoom načitanosti da mogu lako da prozru namere i kad su našminkane

Poslednja izmena:
Dal` ili ne,
za razliku od njih,vratismo se u
doba feuda,
izgleda.

To bi bilo super

Daleko bolje od ovog sad.

Feudalni gospodari su imali trajne i neizbezne obaveze prema svojim sebrima, da se staraju za njih, da ih cuvaju, da ih zastite i od vuka i od hajduka, da im brane kuce i sela, da ih nahrane kad je gladna godina

Danas imas vlastelu koja to jeste na svaki moguci nacin, jer ima vise prava od tebe, i vise moci od tebe, i vise para od tebe, i vise zemlje od tebe, i jaci glas od tebe, i tezu ruku od tebe, i vise snage od tebe, i laksu odgovornost od tebe - a nije ti duzna nista, osim da te opljacka i da ti podari nogu u bulju

Pa ti vidi ko je bio budala, onaj sebar Dusanov ili ti

Postavljač ove teme veze nema šta je komunizam jer da ima znao bi da komunističko društveno uređenje nikada i nigde nije postojalo a ponajmanje postoji danas.
Hvala za pažnju:manikir:

postavljac teme zna malo vise od tebe o tome sta je komunizam. ali isto tako zna i kome je namenjeno pitanje. hocu reci, pokusavam biti sto jednsotavniji, da se ne bi kao poobicaju pronalazila "skrivena" poruka u mom tekstu. i onda idu postovi, "pisac je hteo da kaze... bla bla bla"
a sto se naslova tice, da si procitala temu, primetila bi da je autor napsiao...

Kina danas slavi 60 godina komunističke vladavine
ako imas ista protiv naslova, a ti se lepo obrati autoru. u jugi je postojala komusticka partija, mozes i tamo da se zalis, mislim da neki jos odrzavaju u zivot tu partiju. sam naziv je bio u opstoj upotrebi u mnogim zemljama, iako verujem da su i oni znali to sto ti pretpostavljas da ja nisam znao... ili mozda mislis da si ti ta koja je pronala toplu vodu... u kazanu.
ako vec hoces da ispadnes pametna, kod nekih, jer kod ovih koji ti aplaudiraju nije tesko, onda barem smisli nesto sto drzi vodu a ne ovako sto.:bye::bye::bye:

Back