- Poruka
- 329
Ovim postom tvojim je dalja diskusija izgubila svaki smisao...
Ona nije ni imala smisao još otkad si ti napisao da automehaničari zaradjuju više od advokata.
Pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovim postom tvojim je dalja diskusija izgubila svaki smisao...
Pa prosecna plata znaci da ja imam 1000 a ti 2000 pa nam je prosek 1500... :/
Ne mora svako da ima 350... A 350 je zadnje mesto u regionu pa ne vidim kako je to cvetanje u nasem dvoristu. A privreda je porasla za 2 posto, posle katastrofalnog pada, to nije nikakav rast? Koje izvore ti koristis
Svi su crni, uostalom svrati na pdf politika, videces vec teme.
ama tih 350 ima 40 posto
resto jedva ako ima 100.
izvore poput prodavca na buvljaku, advokata u provinciji i advokata sa terazija. ne izvore koji počinju sa www ..........
znas kako ne znam odakle si, ali imaj u vidu da su plate u Beogradu dosta vece od ostatka Srbije. Ovde radnik recimo u prodavnici obuce/odece ima platu oko 250 eura, dok u unutrasnjosti mnogo manje, cuo sam da je jedva oko 100 ali za ovo nisam siguran. Inace stanje u zemlji je katastrofa-tu se slazemo
18000 je plata.
i niže...
ja još živim u opštini koja je i statistički najbogatija u bg, skoro i u državi
i zamisli da sudim na onovu tog proseka kako je svugde
šta je mudrije
završini neki zanat, recimo frizeraj ili za kuvara, raduckati, prcuckati i sedeti u svom selu
ili studirati, ziveti podstanarski, drogirai se i doživljavati nervne slomove
šta je mudrije
završini neki zanat, recimo frizeraj ili za kuvara, raduckati, prcuckati i sedeti u svom selu
ili studirati, ziveti podstanarski, drogirai se i doživljavati nervne slomove