- Poruka
- 10.617
Može - ona hoće, a ja neće … Ne može su uvek da meće, u vazu cveće …nedas
zar se to moze zabraniti ako neko hoce![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može - ona hoće, a ja neće … Ne može su uvek da meće, u vazu cveće …nedas
zar se to moze zabraniti ako neko hoce![]()
muka mi je od takvih vrsta porukaOnaj osećaj kada me moja draga i mila stavi na slatku muku uputivši mi ovakvu ljubavnu poruku:
"Kiki, javi se, što pre, telo mi izgore ! Odmah dolazi, ne daj da mi mladost bez tebe prolazi, ma gde da jesi!"
A kada se pojavim ona se obraduje samo mojoj napaćenoj kesi …
Biće da ona, ta mala vragolasta slatkica, samo svoga hedona sluša - voli slasti tela da kuša i uopšte je ne zanima moja plemenita duša …
Da li i vama stvara slatku muku kada dobijete sličnu ljubavnu poruku ?![]()
Ма он ако је добио такву поруку ево ја ћу да поједем монитор.muka mi je od takvih vrsta poruka
Kada je nas dragi Krstan bio aktivan, mobilni i komp nisu ni postojaliМа он ако је добио такву поруку ево ја ћу да поједем монитор.
Sigurno je bilo bar romantično!Kad smo Blajbi i ja bili aktivni takve poruke su nosili glasnici ili golubovi pismonoše, dobošari se nisu koristili zbog neophodne diskrecije...
i dok procitas poruku pa dok krenes..ako ne zaboravis gde treba da ides..stvarno prodje voljaPa jeste, ali dok to stigne dešavalo se da damu prođe volja...
Nešto ovako:
Sa porukom šaljem vernu mi služavku,
čim je primiš kreni, namiri mi čavku...
bas je romanticnoIli se desi neki peh, saobraćajna nesreća, recimo ovako:
Potkovica konja na putu otpala,
kasniću ti dušo, nek' se strpi ''mala''...
e, ne zna gramatiku ((:Onaj osećaj kada me moja draga i mila stavi na slatku muku uputivši mi ovakvu ljubavnu poruku:
"Kiki, javi se, što pre, telo mi izgore ! Odmah dolazi, ne daj da mi mladost bez tebe prolazi, ma gde da jesi!"
Biće da ona, ta mala vragolasta slatkica, samo svoga hedona sluša - voli slasti tela da kuša i uopšte je ne zanima moja plemenita duša …
Ranije je bilo još romantičnije...
Neću brzo stići, ništa me ne pitaj,
uzmi ti papirus, pa večeras čitaj,
upreg'o sam dušo sva četiri vola,
al' me jako brine osovina kola,
zezam se sa nekim starim krokodilom,
trošna nam je skela, sporo klizi Nilom...
druže,ti nisi normalanOnaj osećaj kada me moja draga i mila stavi na slatku muku uputivši mi ovakvu ljubavnu poruku:
Ne znam sta je tema, ali da iskoristim priliku:*voleo bih da ss zoven Sabandruže,ti nisi normalan
A sto ne Krstan?Ne znam sta je tema, ali da iskoristim priliku:*voleo bih da ss zoven Saban![]()
Zato sto je Saban sleng, Saban je institucija ub sa okolinomA sto ne Krstan?
Pa to ti onda dodje na isto.Zato sto je Saban sleng, Saban je institucija ub sa okolinom![]()
Jok. Kad ti neko kaze:, gde si bre Sabane.. To je topPa to ti onda dodje na isto.
Gde si bre Krstane...A ovamo ga ***** u zdrav mozak.Jok. Kad ti neko kaze:, gde si bre Sabane.. To je top
Ja samo hocu da mi se omoguci da bar ovde budem jednostavno SabanGde si bre Krstane...A ovamo ga ***** u zdrav mozak.
Nasprem Profesora?!? Pa nije to nimalo loseJa samo hocu da mi se omoguci da bar ovde budem jednostavno Saban![]()