Slatke debeljuce

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Šta vi mislite drugari,a samo kuce se sa kostima igraju ahahahah

Šalim se ja malo naravno,ali stvarno i debeljuce su slatke :mrgreen: da budem iskren,upoznao sam jednu baš juče

Kako se izjašnjavate o devojkama sa malo viška
pa ne boli valjda glava od toga :mrgreen: Ajd uzdravlje

Šalim se ja malo naravno,ali stvarno i debeljuce su slatke :mrgreen: da budem iskren,upoznao sam jednu baš juče

Sto reko moj komsija Adam, klinac koji je tezio citavih 170 kg - brate, nisam ni ja Dejvid Bekam, znaci sta fali, bitno je da ljubav cveta. :ok: :)

Nisam bas za debeljuce.Ok,nemam nista protiv njih i ima ih koje su stvarno slatke ali,posto sam ja mrsav,izgledali bi smo bas,bas smesno.Par kilograma viska nije nikakav problem ali bas debeljuca...

Uvek je pitanje ukusa. Nekome je nesto debelo nekome je taman.
Vecini je najbolje ono izmedju ni mrsavo ni debelo, po licnim merilima.
Medjutim, problem je u sablonu. Zene same mere sebe prema drugim zenama za koje misle
da su uspesnije kod muskaraca i najcesce nadju da je to zbog izgleda i prvo sto izmere su dimenzije.
Sve predrasude o bucama su samo to, predrasude.
Istina je da dimenzije ne umanjuju i ne ogranicavaju sposobnosti zene, ako ona moze da ih nosi.

Zavisi kako je rasporedjeno.
3-4-5-6 kg viska je ok, lepo da ljulja :per:.

Neke devojke su i takve gradje, nisu vitke, ali su zato te masne naslage lepo rasporede gde treba.
Ne mora da uopste bude onaj fazon ravan stomak bez grama masti. Kako kad, znaju lepo da me naloze i te koje su popunjene tamo gde treba.

Back