gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
...pa koj' q vam onda treba...?![]()
pa nista...u tome i jest poenta
sve moze, nista ne mora...ne treba...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa koj' q vam onda treba...?![]()
mozda bas taj![]()
a mozda i nije...missim, zar ne bi trebalo malo da se potrudis vise oko ovih svojih tema i postova
lijenost je ubila macku![]()
Da, da.
Uz to, i ne odgovara na citate.
Slatka po meni znaci vise odsustvo izrazene sexualnosti, nije jebozovna.
Ja nisam imala pojma da se to kaze ruznim zenama. A meni to ceo zivot govore.postoji stara muska postapalica..ako nije lepa kazi joj da je slatka..
da li se najezite kad vam kazu da ste slatke ili volite bilo kakav kompliment pa i takav
sta mislite da li se to kaze kad muskarac nema sta pametnije da kaze ili sebe smatrate pravim malim medenjakom pa nije ni cudo da to i drugi uoce i iznesu kao ociglednu konstataciju![]()
Izraz slatka je još i dobar u odnosu na izraz "simpatična"
-e to je kad nećeš neku da uvrediš, a da joj ne kažeš da je baš ružna.
A ovo je bas primer lica za koje bi se vecina slozila da je - lepo,
ali nikako - slatko![]()
otkad je bajaga dalmatinac iz naroda![]()
Tamo gde sam ja odrastao popova zena (popadija) je bila sinonim za qurvu.![]()
Ta tri sata možeš mačku o rep.Sad cu da pozovem GANFAJTERA.
On je jednom izjavio da bi slatkim devojkama nesto radio 3 h....
Na to ga inspirisu![]()
NIJE VALJDA DA SU KRENULE -BEŽMO!Sad cu da pozovem GANFAJTERA.
On je jednom izjavio da bi slatkim devojkama nesto radio 3 h....
Na to ga inspirisu![]()
postoji stara muska postapalica..ako nije lepa kazi joj da je slatka..
da li se najezite kad vam kazu da ste slatke ili volite bilo kakav kompliment pa i takav
sta mislite da li se to kaze kad muskarac nema sta pametnije da kaze ili sebe smatrate pravim malim medenjakom pa nije ni cudo da to i drugi uoce i iznesu kao ociglednu konstataciju![]()
postoji stara muska postapalica..ako nije lepa kazi joj da je slatka..
tabe sta da ti kazem,pravi si slatkispostoji stara muska postapalica..ako nije lepa kazi joj da je slatka..