slatka kao med

postoji stara muska postapalica..ako nije lepa kazi joj da je slatka.. :)

da li se najezite kad vam kazu da ste slatke ili volite bilo kakav kompliment pa i takav

sta mislite da li se to kaze kad muskarac nema sta pametnije da kaze ili sebe smatrate pravim malim medenjakom pa nije ni cudo da to i drugi uoce i iznesu kao ociglednu konstataciju :)
Ja nisam imala pojma da se to kaze ruznim zenama. A meni to ceo zivot govore. :sad2:
Ali nema veze, ja ne mogu bolje od toga pa mi je dovoljno. :cool:
Posto sam ja jedan pravi medenjak. :lol:

Izraz slatka je još i dobar u odnosu na izraz "simpatična"
-e to je kad nećeš neku da uvrediš, a da joj ne kažeš da je baš ružna.

Meni slatka i simpaticna idu zajedno, ne odvajam.

A ovo je bas primer lica za koje bi se vecina slozila da je - lepo,
ali nikako - slatko :lol:

Mozda je i bila lepa ranije.
Za to da li je slatka se slazem, nedostaje joj nesto da bi mogla da bude slatka.

Jel se vidi sad ? :)

0

Nikad !
Ne troši šečer džaba.

da li se najezite kad vam kazu da ste slatke ili volite bilo kakav kompliment pa i takav

sta mislite da li se to kaze kad muskarac nema sta pametnije da kaze ili sebe smatrate pravim malim medenjakom pa nije ni cudo da to i drugi uoce i iznesu kao ociglednu konstataciju :)

Meni to iskreno nista ne znaci. Ne zato sto mislim da sam slatka i ocigledno je... nisam slatka, lepa jesam.
Mnogo komplimenata sam uvek dobijala i generalno privuci muskarca meni nije nikad bio izazov niti nesto sto sam imala kao cilj, to je vise bila kolateralna steta. Isto tako sam mnogo ljubavi i iskrene ljubavi dobila od muskaraca...

Ono sto me je zaista dotaklo i dotuklo i tada sam potpuno jasno videla koliko i kako me voli moj muz je par fotografija koje je napravio, nisam ni znala da me slika, ali to sto je on tada zabelezio je bio pravi trenutak moje individualnosti, ako hocete bas slika moje zivotne energije i ne samo sto je on to prepoznao, nego i detalji koje je posle zumirao mi je pokazalo koliko on mene ceni i voli... mozda zato sto sam ja vizuelna osoba... ali tek sada razumem kako i koliko me voli i tek sada sam potpuno sigurna da me on zaista razume.

Kad sam se registrovala-Slatka kao secer...bilo je ironicno samotepanje, sa sve secerastim usnama koje se puce...
Ne dozivljavam se "slatkom" (neko vec rece, velike zene i slatkoca, tesko skupa idu...), ali se i ne jezim kad mi kazu, smesno mi, sve mislim opticka varka...ili onako, "opstenarodno ispucavanje".
Komplimenti-ok, mada ih slabo znam docekati...i vise cenim one dobijene od zena...Od muskaraca mora biti specifican...mada me od nekih i sasvim obicne reci raspilave... :rumenko:

tabe sta da ti kazem,pravi si slatkis :malav:

Back