Slatka ili lepa

Boljarin

Buduća legenda
Poruka
28.390
Jedno od problematicnih pitanja u komunikaciji sa zenama.

Za muskarce pitanje koju vise volite i kada bi birali izmedju lepe i slatke koju bi izabrali za trajnu vezu?

Za zene pitanje da li vam smeta kada vam neko kaze da ste slatki i pitanje, da li vam smeta kada vas izabranik kaze da ste slatki?

Naravno, odgovor, " zovi me kako hoces samo nemoj da me razbijes, se ne priznaje" .:)

Za muskarce pitanje koju vise volite i kada bi birali izmedju lepe i slatke koju bi izabrali za trajnu vezu?

Za zene pitanje da li vam smeta kada vam neko kaze da ste slatki i pitanje, da li vam smeta kada vas izabranik kaze da ste slatki?

Naravno, odgovor, " zovi me kako hoces samo nemoj da me razbijes, se ne priznaje" .:)

šta bi se u ovom slučaju podrazumevalo pod 'slatka'? taj izraz je izanđao od upotrebe za širok dijapazon karakteristika, kako negativnih tako i pozitivnih

Vise volim slatke.
Samo je pogled na nju dovoljan da mi izmami osmeh :rumenko:

Ima i treća opcija: simpatična. Taj je najmrljaviji.

Ta opcija je vise izmedju lepe i slatke i moze lako da predje iz jedne u drugu grupu uz malo truda.

Pa moze da bude lepa, slatka, simpaticna i pametna. 4 in 1. :lol:

Tu bi nastao problem, ako je lepa ne moze da bude simpaticna, jer od veze nema nista.:)
Naravno da moze i pozeljno je, samo muskarci jesu obozavaoci lepote, ali obicno ne u svojoj kuci ili ako je usvoje ona je ugasila.

- - - - - - - - - -

Slatka i simpaticna su karakterne osobine vise, tako da kad se one isticu obicno ljepota malo zaostaje ... mada tacnije je atraktivnost, nego ljepota, jer nemoguce je biti nelijep, ako si sladak i simpatican :)

Istina, ali izbor? Slatka slatka ili lepa u majcinu? :)

ne kontam,gde slatka prelazi u lepu i kad više nije lepa nego samo slatka i kako uopšte da čovek pravi takvu gradaciju ako mu se neko dopada.

Jednostavno,sviđa mi se ili ne ,pa ako mi se sviđa onda idemo dalje da vidimo hoće li biti nešto od toga. Nije neka filozofija.

A i lepota je u oku posmatrača u to smo se barem svi uverili hiljadu puta.

ne kontam,gde slatka prelazi u lepu i kad više nije lepa nego samo slatka i kako uopšte da čovek pravi takvu gradaciju ako mu se neko dopada.

Jednostavno,sviđa mi se ili ne ,pa ako mi se sviđa onda idemo dalje da vidimo hoće li biti nešto od toga. Nije neka filozofija.

Postoji velika razlika izmedju nama "lepe" i svima lepe, zene to znaju i mere, zato i jeste komplikacija oko izraza.

Tu se vise radi o atraktivnosti nego o stvarnoj ljepoti ...

Moze dbude slatko lepa u tri lepe M(&%%43¨! :lol:

Moze ako veliku unutrasnju lepotu tj. prelepu dusu :zaljubljena:
Mada mislim da je tema vise o izgledu, bez tona i zvuka, samo slika.

Isto je i sa slatkocom.

Mada mislim da je tema vise o izgledu, bez tona i zvuka, samo slika.

U tom slucaju je slatka = mladolika, dopadljiva?

Selena je pravi primer. Ima mladolike, decije crte lica, deluje nevino, bebasto, secerasto..

1Selena-Gomez-MTV-Music.jpg

Poslednja izmena:

Back