Slatka agresija

Jeste imali kad situaciju da netko naparfeman prođe pored vas ili stane negdje u blizini, a to izazove kod vas reakciju: gricnuo bi je?
I forumašice mogu dati odgovor ako imaju takvo iskustvo sa suprotnim spolom...
Baš me zanima koji je to parfem kad može da izazove takvu reakciju.
Neki dan sam na YT slušala preporuke ženskih parfema za zavođenje, ali tek ću otići da se špricnem time, da provjerim :D

Baš me zanima koji je to parfem kad može da izazove takvu reakciju.
Neki dan sam na YT slušala preporuke ženskih parfema za zavođenje, ali tek ću otići da se špricnem time, da provjerim :D
Iskreno, nisam siguran... Mnogo je parfema koji se ističu i privlače pažnju, gotovo kao da viču: "Primijeti me!" Ali, postoji jedan poseban dio njih s tom specifičnom notom koja djeluje na dubljoj razini, kao da se obraća direktno našim instinktima - što bi rekli znanstvenici, limbičkom dijelu... i to onda može uzbuditi čitavu bujicu emocija... dakle, djeluješ na nečije emocije...

I dalje mi to zvuči pederskii ne mogu se koncentrirat.
Toliko mogu da se kontrolišem da me ne dotiče parfem na koji fulja miriše.
Nismo svi isti, i nisu svi parfemi isti... kod nekog će neki miris pokrenuti neke druge asocijacije... to nema veze s kontrolom... baš kao što ugodan miris hrane može nekog potaknuti, tako i ovo... a ti se kasnije možeš kontrolirat da ne otvoriš frižider, ali već si na podsvjesnoj razini pogođen...

Dobro, ali, čisto za drugi put, ako pretjeraš, udri kontru s lukom, to ti je protiv vampira...

Мени таксиста никада није рекао ала си претерао са белим луком или претерао са пићем или ала си претерао са роштиљем ... :kafa:

Back